Tandsteen verwijderd,helemaal met de hand. Zonder boor of iets dergelijks
Top.
vriendelijk en deskundig
Prettig ontvangst keurige en net beleefde tandarts en assistent
Vriendelijk en netjes.
Ik word heel goed ontvangen en geholpen.
Ik ben prima geholpen door zowel en balieassistente, de tandarts en de tandartsassistente.
Gewoon goed en prettig geholpen.
Prettig
Prettig
Gelukkig heeft de mondhygiënist mij doorgestuurd zodat de schade misschien beperkt blijft.
tevreden
Wij gaan bijna met plezier naar de tandarts! Mijn zoon had een knuffel mee en ook hij werd betrokken tijdens de controle. Enorm kind en klantvriendelijk zijn ze hier!!
Erg vriendelijk en persoonlijk betrokken
Deze meneer lijkt alleen mijn gebit te zien. Handelt redelijk ruw en is direct in communicatie. Slecht te verstaan, waardoor ik niet goed weet wat er gebeurt of tegen wie hij praat. Bovendien geeft hij openlijk aan behandelplan van mijn vorige tandarts niet nodig te vinden. Einde discussie. Ik merk dat oude angst weer opspeelt. Deze meneer valt in waardoor ik niet weet bij wie ik word ingepland. Top: Na aangeven bij planning word ik direct bij een ander geplaatst. Zonder discussie.. heel blij mee.
Goed en correct geholpen.
Superfijn en flexibel mee gedacht met de planning voor tandartsenbezoek van mijn jongste dochter! Dank jullie wel!
Heel goed
Ik ben zeer angstig voor tandarts behandelingen maar mijn tandarts stelt me altijd gerust en op mijn gemak. Heel erg prettig.
Ik word altijd vriendelijk ontvangen en de behandeling is nooit onprettig, er wordt rekening gehouden met eventueel ongemak
Ondanks dat ik de mail van het coronaprotocol verwijderd had werd ik telefonisch snel geholpen. Mijn afspraak stond later in de middag maar op jullie verzoek kon ik in de ochtend al komen. Dit kwam mij in de vakantie goed uit. Verder nog wat tandsteen verwijderd ondanks dat ik hiervoor 2x per jaar naar de paradontoloog ga.
de behandeling is goed verlopen
Fijne praktijk
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde