Fijn personeel, je wordt goed geholpen.
De tandarts nam de tijd en gaf uitleg tijdens de behandeling wat hij aan het doen was: erg prettig. Rustige tandarts, die deskundig zijn werk doet.
Samen met mijn zoon voor controle geweest. Fijn dat we altijd met zoveel enthousiasme worden ontvangen. De tandarts en de assistenten nemen de tijd voor je; je bent geen nummertje. Mijn zoon gaat met veel plezier naar de tandarts en zo langzaamaan kom ik ook aardig, mede door jullie, van mijn tandartsvrees af
afspraak snel gemaakt, snel geholpen, prima
Ben tevreden over de zorg. Vindt dat de reden waarom iets nodig wat veel kosten met zich meebrengt beter kan. Vooral vragen om het waarom. En wat de gevolgen zijn van niet doen.worden wat omzeild.
Nadat een klein stukje kies was afgebroken, kon ik al heel snel terecht. De tandarts hielp mij vakkundig en neemt mijn angst voor pijn heel serieus. Alleen de lucht die hij ter controle in mijn mond blies, was erg naar. Na de verdoving was de behandeling volledig pijnvrij en ik heb een mooie vulling nu.
Helemaal goed 100%
Fijne tandarts neemt de tijd voor je doet voorzichtig en gaat ook goed met kinderen om
heel fijne tandarts
Afspraken zijn goed te maken en te verzetten, heel fijn! Behandelingen ook zeer goed. Fijne mensen!
de tandarts legt uit en luistert goed
Na 5 jaar niet te zijn geweest vond ik het behoorlijk spannend. D. Mendonça heeft mij zo vriendelijk behandeld dat ik niet meer tegen een volgend bezoek op zie.
...
Assistentes zijn vriendelijk en meewerkend. Tandarts was ook aardig en lijkt mij deskundig. Mondhygieniste was ook precies en aandachtig.
zie hierboven
Vakkundig en vertrouwd
deskundig vlot aardig vriendelijk
Moest wel even wennen aan de wisselende tandartsen . Compliment voor plannen en meedenken bij het maken van afspraken
Ik had verwacht dat het opgroeiende tandvlees bij de onder tanden ook beter weg te halen om daar beter met de tandenstoker bij te kunnen nu zal er altijd bloeden als ik daar ga tanden stoken
Goed behandeld en ook goed voorgelicht
Tandarts Ronda is een precieze en secure tandarts, die ontspannen met tempo haar werk doet. Tevreden over Andere opmerking: op tijd een afspraak met de mondhygiëniste gemaakt en die wordt vanuit de mondhygiëniste eenzijdig afgezegd, waardoor er voor een nieuwe afspraak niet op een zelfde dag in de week gedaan kan worden dan alleen maar drie maanden later. Zit teveel tijd tussen. Wel tot een oplossing gekomen, maar daarvoor heb ik wel vrije tijd moeten opnemen
Prettige praktijk met deskundige medewerkers
Ik ben een bange patiënt , ze stellen mij gerust en de behandeling was prima te doen.
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde