Kundige en erg vriendelijke tandarts die je op je gemak stelt en uitlegt wat ze doet . Ook de preventie assistenten zijn kundig en heel vriendelijk! De secretaresses zijn buitengewoon vriendelijk! Kortom voor mij zijn jullie een topteam!
Geweldige goede en snelle behandeling
Oke
Goed. Duidelijk uitleg en houden rekening met je (angst tandarts).
Goeie tandartsen verstaan hun vak
Tandarts is erg kundig en de assistente ook! Ook Jeanet en Willeke zijn altijd erg vriendelijk! Sorry de naam van de tandarts en haar assistente weet ik niet.. maar ook die zijn vriendelijk! Als je iets hebt kan je gelijk komen om te kijken of ze het kunnen verhelpen!!
Prettig
Alles prima, alleen jammer dat we vaak een andere tandarts hebben
minder positief dan bij de vorige tandartsen en ik vind het jammer dat we de laatste jaren nu al voor de derde keer een andere tandarts hebben.
Courant heeft een hele goede kwaliteitsslag gemaakt. Althans zo heb ik het ervaren. Daarna kwamen we bij tandarts Inma. Zij is erg prettig, toegankelijk en geduldig. Ik zou willen adviseren om met name bij kinderen telkens dezelfde tandarts te hanteren en minder cliënten voor meer rust en gevoel van volledige betrokkenheid. Twee werkkamers waartussen gewisseld wordt geeft onrust.
Na een intake voor het eerst bij deze tandarts. Zij was zorgvuldig, kundig en stelde mij gerust.
Maandag gebeld, dinsdagochtend al geholpen. Probleem adequaat aangepakt en opgelost
De preventie assistente was zeer vriendelijk en benoemde stap voor stap wat ze aan het doen was en ging doen.
Prims
Zie boven.
Behandeling was goed, ben bij mijn andere tandarts wel wat meer gewend, qua extra reinigen enz. Dit was bij deze meneer wat minder
Prettige sfeer, vriendelijke medewerkers, zeer duidelijke informatie mbt de afspraak, er wordt erg meegedacht bij het plannen van een afspraak, ruime en schone behandelkamers, goede uitleg bij de behandeling, kindvriendelijke benadering, het voelt allemaal professioneel en toch persoonlijk.
Periodieke controle, waarbij tandarts en mondhygiëniste goed op elkaar zijn ingespeeld.
Niks aan te merken
Bevalt me prima in alle opzichten
Lastig ingreep wat denk ik wel gelukt is
Gepruts in me mond met z'n lapje zou ik afraden maar verder heb ik niks te klagen
Duidelijke uitleg. Wel jammer dat behandeling niet direct kan en de vervolg afspraak pas naar paar maand
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde