Goede ervaring
wordt te gemakkelijk gezegd vervolg afspraak nu ook weer 1x controle 1x mondhygeniste en 1x stukje tand afgebroken dat beteken 6x tandarts in 1 jaar voor iemand die niet in dongen werkt zeer moeilijk
Zeer positief, klantvriendelijk en duidelijk
Na de controle bij de tandarts op haar verzoek een afspraak gemaakt met de mondhygionist. Omdat ik in het verleden steeds een afspraak van 30 minuten had gemaakt, nu ook zo'n afspraak gemaakt. Bij het bezoek aan de mondhygionist bleek dat de laatste behandelingen van de mondhygionist niet in het systeem stonden. Eerst alles opgemeten en toen werd gezegd dat voor enkele kiezen een 'diepere' behandeling wenselijk was. Een 'oppervlakkige' behandeling werd afgeraden. Gekozen voor de 'diepere' behandeling, maar dat kon nu niet meteen. Daarom weer een nieuwe afspraak gemaakt, waardoor ik binnen 10 minuten (zonder een uitgevoerde behandeling waarvoor ik kwam) weer buiten stond.
Alles naar wens
Ik heb woensdag een behandeling ondergaan waar ik erg tegen op zag (plaatsen van implantaten). Ik moet een uur rijden op bij de praktijk te komen. Ik was halverwege en werd gebeld of ik onderweg was. Bleek ik een uur eerder een afspraak te hebben dan ik in mijn agenda stond. Ik ben doorgereden naar de praktijk om de afspraak noodgedwongen te verzetten. Daar aangekomen is er blijkbaar moeite gedaan om andere klanten eerder te laten komen zodat ik gewoon geholpen kon worden. Ik was al nerveus en liep gestrest naar binnen maar ondanks alles werd ik heel erg op mijn gemak gesteld.
Was lang geleden dat ik door een mondhygiënist zo goed behandeld ben en ook de tandarts ook heel goed ik zou het iedereen aanraden om bij jullie als patiënt te komen
Vlot geholpen, maar het resultaat moeten we even afwachten.
De behulzaamheid is super wordt geholpen hoe je ook geholpen moet worden door de medewerkers daar.
Vriendelijk, vlot en kundig
Vroeg bewust om een verdoving. Normaal wacht je tot deze werkt. De tandarts had daar blijkbaar geen tijd voor en begon direct met als gevolg dat de verdoving niet werkte. Niet verrassend. De verdoving werkte thuis pas wat de tandarts ook al aangaf. Het ongemeende excuus had wat mij betreft achterwege kunnen blijven.
Keurig op tijd en vriendelijk personeel. Tijd voor een praatje. Schone ruimte.
Ik werd warm ontvangen door de tandartsassistente, die meteen een praatje maakte. Toen ik in de stoel lag, kreeg ik al gauw een compliment van de tandarts, die ook kon verklaren waar de verbetering van mijn gebit vandaan kwam. Dat laat voor mij zien dat er kennis aanwezig is. De tandarts legt nog eens uit hoe bepaalde zaken in zijn werk gaan en laat mij met een goed gevoel de deur uit lopen.
Zoals iedere keer is mijn ervaring heel goed!
Goede voorlichting over de behandeling
Ik word altijd vriendelijk en goed behandeld ben zeer tevreden.
Snel en vakkundig mijn pijnklachten verholpen
Deskundig
Het heeft nogal wat moeite gekost 'n controleafspraak te maken, nu dat gebeurd is duurt het weer eindeloos voordat de vervolgafspraken gepland konden worden, 3 maanden voor 'n gaatje en ruim 2 maanden voor mondhyg., vroeger (??) werd alles gelijk afgewerkt en was een mondhyg. niet noodzakelijk voor tandsteen verwijderen.
Als patiënt en klant wordt er niet of slecht naar je geluisterd, moeilijk om afspraak te maken wanneer jij dat wil. Soms zitten er tussen twee controles bijna een jaar. Als je een patiënt bent die bang van de de tandarts is wordt er te weinig rekening mee gehouden, dat daar wat meer tijd voor nodig is.
Even wennen een andere tandarts.Bertje vreemd.andere aanpak/behandeling.
De tandarts praktijk is geen funshop, maar het is wel een opluchting, als je geholpen bent.
Heldere uitleg en rustige, fijne behandeling
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.