Vriendelijk en vakkundig.
Wij hebben een hele goede professionele kundige tandarts
Mijn ervaring bij samenwerkende tandartsen was prima, ik wil dan iedereen van het team Kletersteeg en assistente Mariam en Anne-Marie de mondhygiëniste bedanken voor de goede zorg van mijn tanden.
Goede ervaringen, vriendelijk personeel
perfecte behandeling door de tandarts en assistente
Je word serieus behandeld en persoonlijkheid vind ik belangrijk
Ben zo snel als mogelijk en goed geholpen, nu geen pijn meer alleen nog naar gevoel.
positief
Door de mondhygieniste werd ik vriendelijk geholpen. Ze heeft mijn tanden goed nagekeken en schoon gemaakt.
Anne-Marie is een zeer vriendelijke en vakbekwame mondhygiëniste. Een goed advies gekregen over hoe ik mijn implantaten nog beter kan verzorgen
Altijd vriendelijk, correct en professioneel
Deskundig en vriendelijk geholpen
Wortelkanaalnehandeling dezelfde dag kunnen behandelen, zelfs op het vroeg van de avond. Na de behaldeling sávonds nauwelijks nog klachten. Erg fijne communicatie en nauwkeurig te werk gegaan waarbij de tijd genomen werd.
Over het algemeen ben ik altijd tevreden over mijn tandarts en zijn assistentes. Ze zijn vriendelijk en toegankelijk. Ik heb het geluk dat ik niet veel problemen met mijn gebit heb en ik alleen naar de controles ga. Dat scheelt een hoop. In mijn beleving doen ze hun werk goed en zijn ze deskundig.
Gestart met wortelkanaalbehandeling bij pouwels. Veel angst voor tandarts maar het viel alles mee. Fijne tandarts en assistente die oog hebben voor de patient. Dat geeft rust en vertrouwen
Duidelijke communicatie, super vriendelijk, veel bespreekbaar en goed advies. Toppers dus..
Mijn vrouw met dementie aan het einde van zijn werkdag apart laten komen en er de tijd voor genomen om de half jaarlijkse controle te doen.
Snel en goed geholpen
Fijne communicatie, goede uitleg. Hoeft nooit lang te wachten in de wachtruimte
Ik kom al jaren hier en ben nog steeds tevreden.
Baliemedewerksters hulpvaardig bij wijzigen persoonlijke gegevens. Mondhygieniste prima werk geleverd, goede uitleg.
X
Ga al jaren naar deze praktijk. Je wordt er altijd kundig geholpen !
Nieuwe tandarts voor mij. Netjes, vriendelijk en heel deskundig. Alle vertrouwen in.
Ondanks het personeelsgebrek snelle en goede service bij de tandarts en de mondhygieniste.
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.