Zeer vriendelijke ontvangst en bekwame arts (en assistente).
Deze tandarts is nog niet heel lang in de praktijk, maar doet het gewoon top. Alles is goed en duidelijk. Hij luisterd ook goed naar de patiënt.
Fijne rustige mondhygienist, duidelijke uitleg.
Deskundig, op tijd en goed gezind!!!
S,morgens gebeld en een paar uurtjes later al kunnen komen perfect geholpen
sinds ik behandeld ben, blijft er van alles in mijn tanden zitten ? Dit was eerst niet!
Vriendelijk, je wordt gerustgesteld en leggen precies uit wat ze gaan doen
Er wordt geluisterd naar de patiënt en altijd een passende oplossing bedacht.
Al jaren een prettige samenwerking met de praktijk. Ga zo door!
Snel een afspraak kunnen maken
Uiterst vriendelijke ontvangst en goede uitleg.
Zeer prettig
De assistentes achter de balie waren aan het roddelen en afschaven terwijl er nog behandelingen waren. Gingen computers uit en kasten dicht en zelfs weg
ik ben erg tevreden over mijn behandeling bij de mondhygiëniste.
Na telefonisch contact, snel geholpen om een afgebroken vulling te vervangen.
Heel goed
Na telefonisch contact kon ik dezelfde dag al terecht voor een ontstoken hoektand, Na een antibiotica kuur kon mijn tand na een aantal dagen getrokken worden. Dit werd zeer vakkundig gedaan. Mijn vakantie moest hierdoor een paar dagen verschoven worden. Vanwege mijn annuleringsverzekering had ik een verklaring nodig van de tandarts, die na telefonisch contact dezelfde dag nog werd verstuurd. Deze snelle afhandeling heb ik ook zeer gewaardeerd.
Tandarts Tsakov en Daisy hebben mij geweldig goed geholpen. Hele lieve mensen.
Netjes behandeld
Ben de naam van de mondhygieniste vergeten vandaar de naam van dhr. Noorlag.
Zoals altijd zorgvuldig en correct.
Een rustige en kalme sfeer. Gerustgesteld tijdens de behandeling.
Vriendelijk.. rustig.
Zie boven
Procureurweg 4 A
5103 BG Dongen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.