...

Check up was lovely with Vasoulini! Hoe de volgende behandeling gaat zal ik nog moeten ervaren aangezien ik die nog niet heb gehad. Y'all should send this beoordeling thingy after all the appointments not before.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.) N.v.t.
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.) N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u) N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.

niet goed geholpen

De tandarts (Diana) zou mijn spalkje weer vastzetten, die was losgeraakt doordat er iets hards in mijn brood zat. Ik heb mijn spalkje altijd zonder problemen gedragen. Na het opnieuw vastzetten lukte het me niet meer om te kauwen: mijn achterste kiezen konden elkaar niet meer raken zoals ik gewend was, omdat ik voorin meteen met mijn voorste kiezen op elkaar klapte - ook na bijslijpen. Het lukte de tandarts niet om dusdanig bij te stellen dat dit weer goed kwam, waarna ze de spalk weer los heeft gemaakt zodat ik ermee naar een orthodontist kan en ik in de tussentijd tenminste nog zou kunnen kauwen. Dat het niet lukte, was voor mij minder een probleem dan de bejegening. Telkens weer zei ze stellig 'jawel mevrouw, hij zit goed zo, je kunt nu goed kauwen' - terwijl ik zei dat ik toch echt voelde van niet. Ook zei ze 'als we het spalkje vastzetten, kan het niet anders dan dat je anders bijt' - terwijl ik al heel lang mijn spalkje draag zonder problemen! Destijds bij de orthodontist ging dit heel zorgvuldig, die keek echt of mijn kiezen elkaar volledig raakten en mijn bite niet 'scheef' was. Bij de tandarts was het ineens een welles-nietes-gebeuren. Ik lag daar in de stoel, ik voelde onmiskenbaar dat het niet goed zat - en het enige wat ik hoorde was 'jawel mevrouw, zo zit ie goed'. Ik voelde me overruled en durfde er nauwelijks iets van te zeggen, maar dat was geen optie omdat ik hier echt niet mee uit de voeten kon. Mijn voorste kiezen klapten echt vervelend op elkaar, en ik ben wel wat gewend na de beugel. Toen heeft ze de spalk losgemaakt en heb ik alsnog een consult bij de orthodontist gepland. Ik wil ervan op aan kunnen dat als de tandarts zegt dat die het kan doen, dit ook zo is. Anders had ik deze omweg niet genomen. Ik baal echter vooral dat ik zo assertief moest zijn om serieus genomen te worden. Ik kwam ontdaan thuis van het vreemde welles-nietes-gebeuren. Dat ben ik niet gewend van jullie. Ik vind het oprecht jammer dat ik nu niet positief kan scoren.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? ja
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? nee

goed en pijnloos

In de ochtend controle, begin van de middag kwam er een stuk tand los en in de middag al weer gevuld. En dat alles zonder een centje pijn.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Geweldige begripvolle, geduldige en professionele tandarts!!!

Zie bovenstaande

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Top tandarts en praktijk, assistente mag zich ongedwongener opstellen

Fijn bezoek, op de dominante houding en toon van de assistente na. Voelde me onder druk staan, en niet serieus genomen. Professionele en vriendelijke houding van de tandarts zelf

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Tandarts zelf was goed, communicatie heel wat te verbeteren.

Op 5 mei hadden we eigenlijk om 8uur een afspraak staan, we kregen de avond ervoor om een paar minuten voor 11 in de avond een mail dat de afspraak stond, maar een paar minuten laten ineens een mail dat het niet door kon gaan vanwege corona.... terwijl we ook nog een sms hadden ontvangen dat de afspraak gewoon door ging.. als ik mijn mail die ochtend niet meer had gechecked, hadden we dus voor niets op de stoep gestaan.. daarnaast hadden we ineens een andere tandarts en assistente zonder dat dit van tevoren met ons besproken was of we dit wel wilden... en als wij als client korter dan 24uur van tevoren een afspraak cancelen, wordt dit in rekening gebracht maar andersom gebeurd er niets...

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist

Alles ging goed

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.

X

X

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk team beantwoordt alle vragen duidelijk en kundig. Ook mijn voorheen tandartsbange dochter gaat er met een goed gevoel vandaan.

Vriendelijk en correct

Afspraken worden nagekomen. Er wordt meegedacht. Vriendelijk en correct.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, en uitloop werd niet gemeld
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Blij dat wij weer terug zijn.

Altijd correct en zorgvuldig aan de slag. Niks om aan te merken.

Zorgvuldige behandeling.

Tandarts Van 't Hof heeft moeilijke wortelkanaalbehandeling goed en zorgvuldig gedaan. Bezoek aan kaakchirurg is me hierdoor bespaard gebleven.

Vriendelijke en professionele zorg

Vriendelijke en professionele zorg

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Goede voorzorgsmaatregelen in verband met corona. Wel jammer dat mijn tandarts, voorlopig niet meer werkzaam is op de locatie , Willemstraat. Maar ik ben tevreden over zijn plaatsvervangerster .

Goede ervaring

Het is een prima tandartsenpraktijk

Netjes, klantvriendelijk

Klantvriendelijk

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Ging goed en jullie zijn altijd vriendelijk

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Wachttijd was niet lang en medewerkers waren heel vriendelijk ondanks dat ik twee minuutjes te laat was

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) dit was mij niet duidelijk
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Controle gehad met advies, ik ben tevreden .

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

vriendelijkheid, kreeg ik niet zo veel wachttijd dus tevreden

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.

Ruim voldoende

Goed en deskundig geholpen

Matig

Geen goed teks en uitleg door tandarts zelf

Altijd goede service

Ik ben zeer tevreden met mijn tandarts. Doorverwezen naar de kaakchirurg na goed overleg. Heeft me ook duidelijk gemaakt waarom (zat er al aan te komen maar nu begint die verstandskies problemen te vertonen). Goed advies en aldtijd vriendelijk.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Tandarts en assistente vriendelijk. Apparatuur liet het afweten (röntgenapparaat was defect dus geen foto's. Afspraak had daarom uitgesteld kunnen worden ondanks de vervelende kiespijn.

Soepel

Ik ben net terug van een prima behandeling. Aanpassing van 2 kronen. Ik was de afspraak straal vergeten, maar ik werd gebeld en Jordi kon het 25 minuten later toch nog gedaan krijgen. Dus zowel wat betreft behandeling als bejegening een compliment.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven - Willemstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven Willemstraat ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

Over Colosseum Dental Benelux