Vakbekwame tandarts en uiterst vriendelijke receptionistes.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en netjes
Even schrikken omdat, achteraf onbedoeld de later binnengekomene als eerste naar binnen werd geroepen. Aan de opmerking hierover werd gehoor gegeven en werden excuses gemaakt. Uiteindelijk toch mn trein gehaald.
Prettig, professioneel. Erg vriendelijk personeel. Ik ben erg tevreden! Enige tip: soms zit er beetje haast achter. Wat ik overigens begrijp, er moeten meer mensen geholpen worden. Maar, ik heb vaker gehad dat ik een vraag voorbereid had en had willen stellen, maar het snel gaat en ik dan al buiten sta voor mn vraag tot me door dringt. Ik schrijf het tegenwoordig op. Als ik vraag of ik even mag kijken, is daar overigens altijd ruimte voor!
heel tevreden
Zie boven.
Of je nu binnen komt, in de wachtkamer zit of in de stoel ligt. Je wordt altijd op een vriendelijke en prettige manier aan gesproken. Behandelingen worden duidelijk uitgelegd en ze stellen me altijd gerust. Ik ben geen fan van de tandarts en het is prettig hoe ze daar mee omgaan.
Prima.
Fijne ervaring, de tandarts ligt toe wat er gebeurd. Er is duidelijk ingelezen in het profiel (of de tandarts heeft een extreem uitzonderlijk geheugen) daardoor gaat het vlot en geeft het vertrouwen.
Ik ben goed behandeld
I made an appointment on Friday 9th. 1 or 2 hours before the appointment I was called to re-schedule because the current customer was going to take longer than they had planned. I understood and accepted re-schedule to Wednesday 14th. By phone I was told 15.25. I arrived just in time and then I am told that the appointment was actually at 15.15 and that now I was too late and need to re-schedule, again. It appears that my appointment was scheduled to last just 10 minutes. I see now why the appointment on the 9th ran late... if visits are planned for 10min each. I even asked to just talk to the dentist for 5 min to ask a question, I was rejected. Very bad experience, and weeks pass by and I have not got my check. I won't return to Samenwerkende Tandartsen Eindhoven - Willemstraat.
Naar behoren
Fijne dienstverlening door bekwame deskundigen.
Na uiting van mijn onvrede over de praktijk is er contact met mij opgenomen om samen tot een oplossing te komen. Er werd meer dan voldoende tijd en aandacht geïnvesteerd door de praktijkmanager om mijn tevredenheid te verhogen. Er werd begrip getoond voor de situatie en ik en mijn dochtertje hebben de volgende afspraak als zeer prettig ervaren. Zo hopen wij een band van vertrouwen weer op te bouwen.
luister,ik vindt de tandarts zo wie zo niet prettig,dat ligt aan mij.
prima, je wordt goed ontvangen nu in corona tijd de hygiene wordt goed in stand gehouden. Nemen de tijd voor je, zijn creatief in oplossingen zoeken, vriendelijk. alleen een puntje zorg ook voor desinfectie voor je handen in de wachtkamer niet alleen bij binnen komst. want als je moet wachten dan lukt het niet altijd om niets meer aan te raken [jeukende neus bv] dus dan heb je de mogelijkheid nog een keer om je handen desinfecteren.
Goede voorbereiding omdat ze je dossier duidelijk vantevoren zorgvuldig hebben doorgenomen. Ze nemen ook de tijd voor je vragen. Ook het team aan de receptie komt professioneel over. Ik werd behandeld door de opvolger van mevrouw Hesse
Aardige dame van Arabische afkomst (weet haar naam even niet meer, maar misschien verduidelijkt dit genoeg). Ze adviseerde een grondige reiniging, en pas daarna reparatie/vulling van een tand, en dat leek mij zeker nuttig.
Vind het een heel vriendelijk, no-nonsense team. Altijd gezellig om naar de tandarts te gaan hier. Ze denken met je mee en zijn kundig.
Bezoek is prima maar ik hoef niet iedere keer een e-mail te krijgen over mijn ervaring. Vooral niet als ik mezelf ervoor uitgeschreven heb.
Fijn geholpen en naar wachtruimte begeleid, tandarts zoals altijd zeer zorgvuldig en vriendelijk, afspraak maken snel en bevestiging meteen digitaal op de mail. Top!
Ondanks dat de behandeling an sich verre van fijn was heb ik een goede ervaring aan tandarts Petraki overgehouden! Rustig, duidelijk, kundig en zeer professioneel!
Fijne praktijk
Willemstraat 63
5611 HC Eindhoven
Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven - Willemstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven Willemstraat ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.