Werd vriendelijk ontvangen! En de tandarts zelf heel meedenkt voor oplossingen
Goede zorgverlening, ook bij plotseling opgetreden klachten.
Sinds er een nieuwe wisseling van de wacht is eind 2019 is de algehele kwaliteit van deze praktijk sterk achteruit gegaan. Los van Covid-19 maatregelen is de communicatie vanuit de praktijk ronduit slecht te noemen. In ons geval tot 3x toe een verzetting van de oorspronkelijke afspraak, meermaals per brief aangekondigd en een enkele keer telefonisch met het verzoek terug te bellen voor het inplannen van een nieuwe datum. Soms is het druk, wat begrijpelijk is. Maar structureel afspraken verzetten is iets wat we al langer merken bij deze praktijk, en al helemaal sinds eind 2019. Bij het (enkel) telefonisch doorgeven van een nieuwe datum voor de oorspronkelijke afspraak, is de telefonische bereikbaarheid ruim onvoldoende. Tot tweemaal toe na een lange wachttijd de praktijk kunnen spreken, en bleek het locatie Engelsbergen te zijn. Deze locatie kan blijkbaar in bepaalde weken geen afspraken inplannen voor locatie Willemstraat. Op het juiste moment in de juiste week kan er dan wel iemand afspraken voor Willemstraat inplannen, maar duidelijk is het niet en het zorgt voor veel frustratie. Dat het ook enkel telefonisch ingepland kan worden draagt niet bij aan flexibiliteit en ontzorging. Samenwerking tussen tandartsen/praktijken is in de regel niet merkbaar. De halfjaarlijkse controles zijn ook niet meer wat ze geweest waren. Polijsten van tanden is niet meer aan de orde, terwijl dit tot eind 2019 wel het geval was. Andere manier van werken is duidelijk merkbaar. Personeel is minder vriendelijk, het lijkt minder enthousiast en loopt op zijn tenen. Wij zijn in elk geval erg ontevreden en gaan opzoek naar een andere tandartsenpraktijk.
Met tandarts angst is het belangrijk voor mij dat er een hoge mate van vertrouwen moet zijn in de manier waarop de behandeling plaatsvindt. Door de zorgvuldigheid en geduld van mijn laatste twee bezoeken aan zowel tandarts (2x) en mondhygiëniste ben ik dermate gerust gesteld en prettig behandeld (Het gevoel dat je angst er mag zijn) , dat ik er minder tegenop zie om weer te komen. En dat is een heel fijn gevoel.
Ik werd op een goede manier en een veilige manier ontvangen, terwijl de corona maatregelen actief zijn. Mijn controle ging ook goed. Ik heb geen verbeterpunten.
ik ben zeer tevreden ik voel me op mn gemak dank daarvoor
Prima bezoek, snel en professioneel geholpen
ik vind het heel vervelend om na elk contact een mail te krijgen om een beoordeling te schrijven
erg zorgzaam, professionele vaak bekwaam en meedenkend naar tevredenheid en welzijn patient
Prettig, correct.
Zorg zoals je mag verwachten
Ben zeer tevreden
n.v.t.
Ik heb en heel goed ervaren met de tandarts en mondhygiëne
Ik kom hier graag, duidelijke uitleg over behandeling. Altijd vriendelijk.
Ik heb al 3 keer gebeld vorige week 2 keer en vandaag 1 keer om een afspraak te verzetten. Steeds kom ik in de wacht en duurt het 20 min of meer en moet ik zelf stoppen omdat ik een volgende afspraak heb. Vandaag werd ik er naar 20 min uit gegooid, de verbinding werd verbroken nadat ik al een kwartier nummer 1 in de wachtrij was. Ik bel terug en krijg een bandje dat jullie pauze hebben. Ook heb ik op 11 juni een mail gestuurd met de vraag om mijn afspraak te verzetten. Geen reactie. Ik heb nu een terugbel verzoek gestuurd. Vroeger belde ik en kreeg ik Kristie aan de lijn en was het gauw geregeld. Jammer dat het nu zo moet. Het is ook mijn kostbare tijd tijdens uren dat ik zelf ook werk. Conclusie: Niet klantvriendelijk. Doe er wat aan.
Ik ben tevreden over me tandarts en ook de assistent
Na een afspraak te hebben gemaakt ivm hevige kiespijn,ben ik op de afspraak geweest en heeft de desbetreffende tandarts tandsteen weg gehaald?!. Vervolgens de volgende ochtend om 9.00 gebeld opnieuw omdat ik zoveel last ervan had en niet meer kon eten en drinken van de pijn. Van 9.00 tot 11.45 heb ik in de wacht gestaan telefonisch!! Mijn vrouw is zelfs gaan meebellen vanuit huis. Ook niemand gesproken! Vervolgens heeft mijn vrouw tussendoor een email gestuurd om aub met ons contact op te nemen, weer geen reactie. Ik heb toen maar de noodtandarts gebeld en gelukkig kon ik daar terecht en moest er met spoed een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd worden! Wat eigenlijk de dag ervoor al had moeten gebeuren!!. Maargoed. Dus heel blij ben ik op dit moment niet.
De tandarts heeft mij prima geholpen (en snel)
Afspraak keurig op tijd, gastvrij ondanks de corona problematiek. Helaas was er door de corona wat miscommunicatie mbt tot een staande afspraak
zoals al jaren lang heel tevreden
Handig dat de tandarts de controle doet tijdens de behandeling bij de mondhygieniste.
Helemaal top! Ga zo door!
Maud is een fijne tandarts, met persoonlijke aandacht en enorm laagdrempelig. Zeker ook voor kinderen. Puntje van kritiek: de laatste twee keer dat ik belde was de telefoon doorgeschakeld naar een andere vestiging waardoor ik twee keer naar het protocol moest luisteren. Dit duurt heel lang en zou technisch toch te verhelpen moeten zijn.
Zorgvuldig, persoonlijk, geruststellend
Willemstraat 63
5611 HC Eindhoven
Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven - Willemstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven Willemstraat ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.