Ik heb geen klachten
Op dit moment zijn wij zeer tevreden met onze tandarts en mondhygiënisten en de verdere zorg over ons gebit en tanden
Er word serieus naar mijn gebit gekeken en er werd beoordeeld of een wortelkanaalbehandeling noodzakelijk was
Zeer bekwame mensen, zorgvuldig tijdens de werkzaamheden en prettig contact.
Bij het maken van de afspraak en bij binnenkomst in de praktijk werd ik hartelijk en duidelijk geholpen. Mondhygieniste en tandarts waren vriendelijk, duidelijk en deskundig. Ik ben blij met deze praktijk.
Wat een geweldige tandarts Rodriguez zo leuk en super geholpen. Stelt je op je gemak en geeft een goede behandeling. Ik ben zeer blij met deze geweldige tandarts
Goede behandeling, geen klachten. Alleen nu afwachten de prijs tegen de behandeling.
Snelle behandeling niet veel pijn gehad was de vorige x heel pijnlijk had er paar dagen later nog pijn van.
Het trekken van een kies ging voorspoedig
Helemaal goud
Ik wordt er altijd goed geholpen. Vind het een prettige sfeer.
Na afloop bleek de factuur onjuist.
Vriendelijk
De werkwijze van de tandartsen vindt ik zeer prettig.
Je wordt erg vriendelijk geholpen, ondanks de de drukte probeert men je tochte kunnen helpen! Prima service! Ga zo door.
De pijn en de bult in mijn tandvlees werd snel en vakkundig opgelost. Helaas koste me dat een kies maar het was al snel duidelijk dat dit de enige oplossing was. Uitstekende uitleg over het hoe en waarom dit moest. Ben de naam van haar vergeten.
Ze hebben mij goed uitgelegd wat ze gaan doen en wat het koste
Ik word altijd wel vriendelijk behandeld en met de juiste informatie uitgelegd.
. Nadat ik overtuigd was van de noodzaak van de behandeling, waarbij mij geheel de keus werd gelaten, werd ik vriendelijk en voorkomend behandeld. Regelmatig werd me gevraagd of ' het nog ging'. Ik ben blij dat ik de behandeling heb doorgezet.
Absoluut geen klik met de dame die tandarts is nu en zegt dat mijn zoon alleen nog maar water moet drinken . Beetje overdreven allemaal. We gaan na jarenlang klant zijn op zoek naar een andere tandarts
zeer prettig
Op zicht prima. Alleen jammer dat ze altijd wat proberen te vinden. Hierdoor kom ik met extra kosten te maken die ik niet kan missen. Daardoor ook geen nieuwe afspraak kunnen maken.
Aksu was de naam van de mondhigieniste
geen last na getrokken tand
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.