Byzonder prettig om niet meer met chronische pijn met elke hap voedsel die je neemt te hoeven leven.
Vriendelijk, goede uitleg vooraf bij elke stap. Jammer dat een nieuw instrument niet gebruikt kon worden omdat die niet was onderworpen aan een dagelijkse reiniging (verstopping).
Beste aardigen geweldigen Maha Nazari, Helena 'n Natascha hebben mijn fantastich geholpen, gebid weer mooi schoon en goed advies gegeven, heel vriendelijk en medelevend, lief, empathisch en compassievol geborgenheid, zorgzaam als mede geweldig mooi gevoel voor humor, alleen mare lovend. Jezus allermooiste zegen voor jullie allen en ontzettende liefdevolle Kertsmis gewenst en een gezegend mooi liefdevol Nieuw Jaar voor jullie allen bij de Samenwerkende Tandartsen Enschede
Op een maandag gebeld en dezelfde dag nog geholpen. Prima service.
Snel, professioneel en vriendelijk (al ga ik nog altijd niet graag naar de tandarts).
Rustige en bekwame assistent, die goed uitlegt wat ze gaat doen. Handige opzet dat de tandarts daarna langskomt om de controle te doen.
Ga zo door gaan
Prima geholpen door de mondhygieniste; zeer secuur en geduldig.
Er is behalve de pockets en gaatjes kijken niks gedaan. Vraag mij af of het wel nodig is om na de tandarts te gaan als ik al bij de mondhygiëniste kom. Bij de kids trouwens wel even netjes schoongemaakt en gepolijst
Reparatie van een loszittende kroon. Is goed en snel verholpen.
Ben er tevreden over
oke
Alles werd volgens plan afgehandeld
Zeer positief. Uitstekende uitleg van behandeling
De behandeling wordt zeer secuur uitgevoerd en dat is erg fijn.
Goede tandartsen
Ze zijn zorgzaam, stellen je gerust . Je voelt je goed op je gemak. Ondanks dat een bezoekje aan een tandarts niet een van mijn favoriete hobby is. Maar desondanks ben ik erg tevreden.
Benadering en behandeling naar wens.
Ik heb er nu 3 tandartsen en de hygiëniste meegemaakt, alle vier even goed. Het is duidelijk beleidsmatig wat ze moeten doen als je nerveus bent. Er wordt geluisterd, je wordt serieus genomen. De adviezen zijn goed en ze houden altijd rekening met je wensen. Ze staan ver boven de tandartsen die ik in (5) andere plaatsen heb meegemaakt.
Wordt er erg vriendelijk geholpen.Ze leggen alles uit en nemen de tijd voor je.Vind het een hele prettige praktijk met héél vriendelijk personeel.
Mijn ervaring is super.. ik kom zelf uit Amersfoort en kreeg deze tandarts als aanbeveling! Aangemeld en kon snel terecht.. super fijne tandarts(en). Helemaal niks op aan te merken!
'behandeling' door mondhygiëniste/.....assistente was eenzijdig afgesproken. De keuze voor 'ja' volgt na enige aarzeling en met de aantekening van de commercie.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.