Prima vakmensen
was goed geen opmerking
Afspraak om 09.50 uur. Kom niet te vroeg zeggen ze dan. Vervolgens een kwartier in de wachtkamer gezeten en 10.05 uur opgehaald. Niet hoed lijkt me. Verder alkes hoed , weer een nieuwe tandarts . Maar aardige kerel . Kom er nog wel eens een keer denk ik.
Spontane tandarts en tandarts assistentes. Je wordt netjes geholpen. Ben zeer tevreden.
Normaal gesproken heb ik een hekel aan langdradig gezeur vooral als jullie met die rode kleurtjes spelen in de mond van de kids. Dit keer is het niet gebeurt en ging dus lekker vlot. Misschien een kleine tip kwa hygiëne. De gelaatschermen word op en af gedaan met de blote hand en een ander keer met handschoenen aan terwijl je al mensen heb behandeld. Spetters komen altijd op het scherm misschien standaard alleen bij de oortjes op en af doen. En het scherm niet meer aanraken.
Ik ben erg blij met het resultaat van de verwijdering van tandsteen/aanslag. De controle verliep op een prettige manier en de communicatie was helder en aangenaam
Nog niet behandelt Maar betere klik mee dan mevr Loof .
Door Corona maatregelen heb ik meerdere keren mijn afspraak moeten annuleren, dit was geen enkel probleem en werd vriendelijk door een medewerker te woord gestaan.
Prima behandeling
Vriendelijke medewerkers
Ik kon snel een afspraak maken voor een afgebroken kroon en werd zelfs gebeld toen er eerder een mogelijkheid was.
Hele rustige tandarts. Werd zoals altijd heel prettig behandeld.
Rustige nette man die oerlegt geen geldwolf zoals de meeste tandartsen
Prettige ploeg die goed weet wat ze moet doen en snel werkt.
Positief, ervaren, vriendelijk en competente medewerkers
Nvt
Ik wacht nog steeds op afspraak bevestiging per email
Goed gedaan
Snelle afhandeling ten opzichte van het maken van afspraken
Gelukkig werd ik gerustgesteld en viel de behandeling mee. Geregeld werd er gevraagd hoe gaat het, lukt het nog. Fijn gevoel dat angst wordt serieus genomen
Er wordt duidelijk uitgelegd wat de behandeling inhoudt. Vervolgens wordt er voldoende aandacht en tijd aan besteed.
Goed uitgelegd en rustig behandeld
Assistente legde alles heel duidelijk uit en was heel begripvol. Ze werkte snel en voorzichtig, erg fijn. Tandarts was snel klaar en helder in z'n uitleg.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.