Deskundig personeel
snelle afspraak en goed geholpen
Zeer positief
Ik kwam met mijn moeder na een periode van twee jaar en niet nakomen van advies destijds van de tandarts (een kunstgebit nemen) met mijn moeder terug in de praktijk en er werd meteen adequaat gehandeld: binnen een week werd de behandeling in gang gezet. De behandelaars waren lief en geduldig en hebben ons goed geïnformeerd.
Ik ben netjes geholpen zoals altijd en vriendelijk te woord gestaan aan de balie, door de assistent en tandarts
Zeer goed geholpen
Uitstekend geholpen door Kim.. Zij is zeer vriendelijk en bovendien heeft zij echt kennis van zaken.
Kom zeker terug in de praktijk!
relaxen sfeer, vriendelijk en regelmatig even stoppen om te slikken en adem te halen. Het zou wel iets prettiger te zijn als de tandarts telkens uitlegt/ vertelt wat hij gaat doen.
De tandarts en assistent nemen de tijd en aandacht voor je. Ze zijn zeer betrokken inlevend en vriendelijk. Top praktijk!
Lekker vlot aan de beurt en prima geholpen stond ook zo weer buiten
Fijne tandarts altijd goed opgelost
netjes behandeld en alles goed uitgelegd.
Ik kwam er met pijn en ging met pijn weg wegens tijd gebrek
Tandsteen effectief behandeld met voor mij nieuwe techniek
Ik ben zelf heel angstig voor tandarts Maar toen ik bij de tandarts was Was ik nog wel heel angstig maar daarnaast Was de tandarts heel vriendelijk en heel rustig! Heel fijne vriendelijke man Hij steld je gerust Gewoon in 1 woord een top tandarts
Ik had een kies los zitten, gisterochtend gebeld, was geen plaats, alleen als er iemand zou uitvallen en dat gebeurde werd na een uur gebeld en kon snel om 11 uur terecht.
De organisatie komt op mij over als een goedlopende lopende band .
Ik ben blij dat de tandarts rustig de tijd nam en mij ook kalmeerde tijdens de controle.
N v t
Goede praktijk die de afspraken na komt
Altijd vriendelijk
De kinderen en ik zijn vriendelijk en deskundig behandeld. De sfeer is prettig en er was aandacht voor ons als patiënten.
Maar 30€ aan rekeningen vragen, omdat ik 1 afspraak vergeten ben. En de boel verhogen terwijl de rekeningen naar een ander adres worden gestuurd ben ik totaal niet van gediend
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.