Ik ben erg tevreden over tandarts Alex. Ik ben niet tevreden over de enorm lange wachttijden. Ik ben al vanaf 1972 klant (tandarts Gieskes, Besseler, Alex) tot volle tevredenheid. Maar ik heb de huidige wachttijden nog niet eerder meegemaakt.
Goede behandeling en aandacht voor de patiënt.
Altijd meedenken
Zeer prettig, communiceert tijdens behandeling wat hij gaat doen. Vraagt altijd hoe het is en of er problemen zijn geweest of zijn… Vriendelijk en hulpzaam
Bij de mondhygiënist kundig behandeld. Hij heeft de behandeling goed uitgelegd en ik ontving ook preventie tips . Allemaal vriendelijk.
Het personeel bij deze tandartsenpraktijk is altijd vriendelijk, open en gaat heel professioneel te werk. Zeer goede ervaring met deze praktijk en voel mij hier op mijn gemak voor een behandeling.
Een fijne en goede mondhygiëniste.
Geen onnodige kosten maken, en goed advies met respect voor de patiënt en zijn beleving.
Goede voorlichting en behandelplan
Sinds kort weer een nieuwe tandarts vriendelijk en rustig. Altijd gezelligheid bij binnenkomst niet het nerveuze gevoel te hebben bij de tandarts te zijn
Receptioniste is zeer klantvriendelijk. Tandarts en assistente ook.
Laagdrempelige en prettige praktijk. Goed overleg en uitleg over eventuele behandelingen.
Zeer goede ervaring met de Samen Werkende Tandartsen. Snel en correct behandeld, probleem op vakkundig manier opgelost.
Ok
Ervaar het wel als rust,,had deze tandarts 50 jaar geleden moeten hebben.
Snel en accuraat, duidelijke informatie
Ik had er tegen opgezien, maar ervaren duidelijk verteld wat me te wachten stond en het viel mee!
Prima behandeling.
Dit keer was ik voor periodike controle vorige keer wss ik voor een behandeling, kundig en vriendelijke tandarts. Hij spreekt niet vloriend Nederlands maar wel duidelijk genoeg.. Ik ben tevreden over de resultaat.
idem
Rustig, snel en legt alles uit wat ze doet. Vriendelijk en persoonlijk.
Snel en fijn geholpen
Roessinghsbleekweg 163
7522 AH Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.