goed behandeld door tandarts en de assistente
Netjes en vlot geholpen.
Goede uitleg, voor, tijdens en na de behandeling. Prettige communicatie, behandeling verliep naar wens. Zeer tevreden, ook over het resultaat! Wel jammer, dat er bij het bevestigen van een afspraak (e-mail) niet vermeld wordt wie mijn behandelaar is. Ik twijfel nu dus ook of mijn complimenten naar de juiste persoon gaan...
Netjes ontvangen en duidelijk bij de behandeling die ze doen
De afgelopen woensdag moest ik en mijn dochters na onze afspraak meer dan 20 minuten wachten om Dr. Mirta te zien. Ze zag er niet uit als een kindertandarts, maar de assistente Maureen was erg aardig met de kinderen . Donderdag had ik om 14.45 uur een afspraak voor de tandreiniging met de mondhygiënist, en ik was precies 3 minuten te laat. Om 14:48 uur, toen ik aankwam, verontschuldigde de assistente zich en beweerde dat er al een andere patiënt was binnengekomen en mijn afspraak had aangenomen! Ik weet niet hoe dit is gebeurd en waar ze de vervangende patiënt vandaan hebben gehaald, maar het is een zeer belachelijke situatie en ik zou daar niet graag heen gaan!
Tevreden over het resultaat
Tandarts stelde zich netjes voor en vertelde uitgebreid wat ze ging doen. Geen moment pijn of last gehad al tijdens en na de behandeling. Dankjewel
Gabrielle is deskundig, rustig en vriendelijk. Ze vertelt duidelijk wat ze gaat doen en behandelt je met respect.
Prettig
aan de balie wordt veel te lang aan de telefoon gezeten, terwijl er cliënten staan te wachten. heb dit meerdere keren ervaren
Een ontspannen controle
Fijn dat ik uiteindelijk toch eerder terecht kon. Moest er wel twee keer voor bellen.
Ik was voor controle en had al gezegd dat ik Wrs een vulling mis. Lig ik een paar minuten in de stoel. Moet ik over twéé maanden terug komen voor die vulling. Op dat moment wist ik niet veel te zeggen. Maar thuis gekomen wordt ik er steeds bozer om. Dan was het ook nog zo dat er ong. 10 minuten na mij nog niemand binnen was. Weet dit toevallig omdat ik nog een poos met een buurvrouw heb gesproken. Ook had de tandarts zich niet voorgesteld. Zag op het naamplaatje later wie ik als tandarts had.
De afspraak zelf was prima, geen op- of aanmerkingen. Echter mijn gemaakte afspraak werd de avond ervoor afgebeld ivm een cyber aanval. Dit kan natuurlijk. Ik zal al enkele weken op de afspraak te wachten maar dit is natuurlijk onmacht. Er zou contact opgenomen worden met mij om een nieuwe afspraak in de plannen. Echter, 2,5 week later had ik nog niets gehoord, terwijl mijn partner per toeval na herinnering wel al een afspraak kon inplannen voor een paar weken later. En met mij was nog geen contact opgenomen. Dit vond ik wel teleurstellend, ik had verwacht sneller gebeld te worden.
Heel goed, goed en duidelijk uitleg, vooral naar kinderen. Ze neemt de tijd voor vraag en antwoord. Legt goed uit wat ze gaat doen en waarom dit is.
Zorgvuldig en vakkundig geholpen, door zeer vriendelijke vrouwelijke tandarts , en assistente , Ik ken ze niet met naam
Zeker door dragen van mondkapjes zou ik het erg prettig vinden als ik weet wie mij behandelt. Bovendien is het verloop van tandartsen heel groot. Daar is misschien niets aan te doen. Ze kwam wel kundig over en controle was grondig. Voor mijn gevoel kreeg ik weinig ruimte tot inspraak. Met name de start van het consult maakt dat ik haar nu niet aanbeveel.
De mondhygiëniste houdt echt rekening met de mensen.
Geduldig, kundig, neemt de tijd voor je.
Snelle controle op gepland tijdstip. Wel direct tandsteenverwijdering direct erna. duidelijke uitleg gehad.
Netjes geholpen.
Meer aandacht voor het slikken en rondspetterende behandelings water
Nieuwstraat 37 a/b
5421 KN Gemert
Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.