Na heel wat jaren steeds wisselende tandartsen hoop ik dat de tandarts die ik nu had wat langer blijft. Een fijne tandarts die precies vertelt wat ze gaat doen en aan het doen is en de tijd voor je neemt.
Precies wat ik wilde.
Ze doet het zo goed en heeft me van mijn angst afgeholpen
Allereerst kreeg ik het commentaar dat ik al enige tijd niet geweest was. Maar blijkbaar had ze niet door dat ik ook geen uitnodiging gehad had. En was de eerste keer en leek wel of ze niet echt op de hoogte was van het verleden.
Oke
Prima behandeling, op zeer korte termijn. Uitleg wat er wordt gedaan en of alles ok is
Veel te lang wachten voor je behandeld kunt worden bv met boren van gaatjes ik heb 2 keer bijna 3 maanden moeten wachten om behandeld kunnen worden
Zie bovenstaande. Fijn dat je voortaan een tandarts en mondhygieniste behandeling in een keer kunt plannen.
Alles is op een duidelijke en vlotte manier geregeld en afgesproken.
Fijne en vriendelijke tandarts. Die de tijd voor je neemt. En ook al je vragen beantwoord.
Fijne praktijk. Hebben me echt van mijn angst afgeholpen Altijd vriendelijk en duidelijk
rustig
Goede tijdafspraak , voldoende informatie gekregen, goed naar de tanden gekeken en keurig te woord gestaan .
Vlot, accuraat Soms beetje hardhandig met gereedschap
nvt
De gehele controle verliep vlekkeloos, fijne manier om te zeggen wat ze gaat doen
De tandarts legt aan de kinderen precies uit wat ze gaat doen, is geduldig en neemt de moeite om even te vragen hoe het met iedereen gaat. Ze weet ook wat we de vorige keer hebben besproken (oa wel/ geen beugel) en komt daar op terug. Daarnaast is ze in onze ogen zeer deskundig. Ook de assistente is vriendelijk en geduldig. We hadden het gevoel dat ze alle tijd voor ons hadden en toch stonden we netjes binnen de tijd weer buiten.
15 minuten moeten wachten voor aanvang behandeling. Vriendelijk en goed geholpen. wel kun je tijdens het wachten alle gesprekken horen die gevoerd worden door de telefoniste. Privacy??
Complimenten voor tandarts van Eerdt en assistente Nancy. Bij hen in de stoel blijkt dat klamme handjes voor een tandartsbezoek met verdoving en boren totaal niet nodig is!
Ik word altijd netjes ontvangen en goed geholpen bij de tandarts, geen straf om om de 3 maanden daar te moeten zijn.
Alles gewoon zoals het hoort.
Fijne tandarts stelt mij gerust over mijn gebit en geeft goed advies
de verdoving duurde langer voor ie was uitgewerkt dan verteld was!
Nieuwstraat 37 a/b
5421 KN Gemert
Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.