Geen wachttijd en meteen aan de beurt en een fijne benadering van de tandarts.
X
goede behandeling geen wachttijd en duidelijk wat er ging gebeuren
Prima geholpen ondanks de angst voor de tandarts
Ik ben op een manier behandeld zoals ik gewend was, deze was prima
Het was prettig binnenkomen
Duidelijk en prettig in omgang
Mijn controle ging als gepland, eerst keek mijn tandarts of alles goed was En toen heeft hij mijn tandranden ontdaan van Tandsteen Ik ben erg blij met mijn tandarts.
prettig, onveranderd met de situatie hiervoor.
Ik heb heel tevreden over de tandarts, ik wordt vriendelijk te woord gestaan en er wordt uitgelegd wat er gebeurd.
Heel goed
Het was al prima en dat is het gebleven.
Jammer dat je van een mooie entree weer naar de ‘oude’, kale wachtkamer moet! Verder tevreden!
Ik werd gewoon goed behandeld En verder niets op aan te merken
Goed en klantvriendelijk zoals altijd :)
Deskundig. Goed advies. Vriendelijk.
Correcte behandeling met duidelijke uitleg.
prima snel en service gericht
Goed en snelle behandeling
Ik kon binnen een week een afspraak krijgen om een afgebroken tand repareren.
Foto maken op aanvraag van de longarts t.b.v. onderzoek op korte termijn (tussen maken afspraak en onderzoek longarts zaten slechts 5-werkdagen), hiervoor werd snel en op wens een afspraak ingepland.
Goede aandacht&tijd&duidelijke uitleg
Ik werd keurig geholpen en op tijd.
Buitenschans 39
7141 EK Groenlo
Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.