Vriendelijk ontvangst, vlot geholpen
Werd prima te woord gestaan en fijn geholp
Moest tussendoor tand laten trekken en dat kon al heel snel Trekken was nog sneller dan de prikken Totaal geen napijn Heel fijn, goed en gezellig geholpen Mijn dank daarvoor
Ik moet een kwartier langer dan ingeplande afspraak wachten. Dan was ik aan de beurt. De tandarts checkte mijn tanden zonder geduld en zorgvuldigheid. Dan mag ik af van de behandeling stoel. In totaal duurde de behandeling ongeveer 5 minuten. Ze moet meer tijd besteden voor de onderzoek. Dan verkort ze de wachttijd. Anders het is geen zin om een afspraak te maken.
De tandarts heeft alle moeite gedaan om mijn kies te redden met een kanaalbehandeling. Ondanks het afzien om bijna 2 uur op de stoel te zitten werd er alles aan gedaan om het tot een succes te brengen. Mijn kies is weer in oorden en daar ben ik blij mee. Bedankt
Goed advies en fijne tandarts
De voorgangers van Hans wroeten veel harder in m’n mond. Altijd een week na tandartsenbezoek pijnlijke mond
Mijn vrouw en ik hebben de vorige praktijk verlaten om tal van zeer teleurstellende ervaringen. Daarom zijn we extra blij in Sebastiaan bij Samenwerkende Tandartsen een jonge, maar zeer deskundige, uiterste vriendelijke tandarts met een buitengewoon rustige uitstraling gevonden te hebben. Ook de prettige en zeer vriendelijke service aan de balie is top en verder hebben we van de mondhygieniste goede tips gehad.
In eerste instantie lijkt de tandarts een aardige persoon die Nederlands praat met een Duits accent. Echter is de werkwijze zeer onpersoonlijk en hardhandig terwijl deze een gezellig praatje heeft met de assistente over hoe leuk zijn weekend was. Je wordt behandeld als een object die op een stoel ligt. Deze tandarts steekt geen vinger meer uit naar mij. Ik ga ook op zoek naar een andere tandartspraktijk om uiteindelijk het te laten herstellen want het is bovendien ook niet goed uitgevoerd.
alle tijd
Nooit zo n onnodig pijnlijke ervaring mee gemaakt bij mijn perfect inderhouden gebit (zijn woorden) Ik ben totaal in paniek terug gekomen na een paar uur van de pijn in mijn door de behandeling bonkende pijn in mijn kaak als bij een ontstoking!
Goed en deskundig geholpen
Ik zou terug komen voor een behandeling die in 2x zou moeten. Toen ik dus voor de 2de behandeling mocht komen en 3 gaten gemaakt zou krijgen stond ik met 2 min weer buiten en werd mij gezegd dat ik geen gaatjes had. Ik snap dat niet zo goed. Misschien zijn ze toch al de vorige keer meteen gemaakt. Wel ben ik blij met de mondhygenist. Die doet echt goed werk. Tandarts ook overigens alleen nu stond ik zo weer buiten. Al met al is dit wel de tandarts waar ik wil blijven. De assistente waar je afspraken maakt zijn allemaal super vriendelijk!
Ben goed geholpen en ze zijn heel vriendelijk
Ik werd vriendelijk ontvangen en ook op tijd binnen geroepen. Het was een warm welkom. Aardige tandarts en assistente.
prettig en goed
Kom al jaren bij Hans Heijboer, fijne tandarts. Rest van de praktijk heeft veel verloop.
Geen vertrouwen in expertise
nette behandeling vriendelijk
Hans is een heel fijne tandarts en stelt je altijd op je gemak!
Wij gaan er ieder half jaar als gezin met een big smile naar toe. Goede zorg.
Contact is altijd prima. Vlotte behandeling en de mensen zijn uiterst vriendelijk.
Was op afgesproken tijd aan de beurt, vriendelijke tandarts ook voor de kinderen. Kundig en neemt zijn tijd.
Zeer goed geholpen
Botter 44
8243 JE Lelystad
Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.