deskundig en klantvriendelijk
Ben met nieuwe protese bezig, maar ee werd gehackt.
Was prima behandeling voorlichting
Korte wachttijden, professionele hulp.
Was mijn eerste keer bij deze tandarts, kwam over als een zeer vriendelijke en vakkundige man en ik voelde me op me gemak...
Goede service, vriendelijk, professioneel.
Vriendelijk, correct ontvangen en zeer vlot en deskundig behandeld! Ga vooral zo door Rosha!
Vriendelijk, goed geholpen, snel aan de beurt.
Vriendelijk personeel. Werken volgens een strak tijdschema. Dus nooit lange wachttijd.
Ik had er erg tegenop gezien om naar een voor mij onbekende tandarts te gaan nadat mijn vorige tandarts met pensioen was gegaan, maar ik werd prettig en begripvol bejegend. Ook de behandeling viel niet tegen en het resultaat ziet er prima uit.
Tevreden
Vriendelijk personeel, en eerlijk advies neemt de tijd om alles goed schoon te maken
Goede ervaring en verder geen klachten. (Houden zo )
Ik heb wel eens ruim een uur aan de telefoon gehangen voor ik iemand te pakken kreeg! Mailadres klopte ook niet en zelfs in noodgeval als je dat aangeeft in keuzemenu wordt er niet opgenomen. Leer daarvan! Kom je in nood langs, helaas 2x gedaan, word je daarentegen wel snel, vriendelijk en adequaat geholpen.
Fijne tandarts.......rustig handelen waardoor je sneller kunt ontspannen . Met wat humor.
Ik heb alleen ervaring bij de Mondhygieniste(s), ben ooit verwezen door kaakchirurg Steinmetz (ZZhs) naar Truus Vóge, vanwege terugtrekkend tandvlees. Na haar pensioen werd Machid mijn vaste behandelaar. Ik ben heel tevreden.
Bij elk telefoontje, bezoek of contact. Altijd vriendelijk en adviserend op een professionele wijze.
Heel prettig, altijd vriendelijk en correct met uitleg en de behandeling
Goede uitleg op een fijne open manier!!
Deze tandarts was zeer prettig. Ze vertelde stap voor stap wat ze aan het doen was en wat de volgende stap was. Ze verdoofde ook alleen de tand waar aan gewerkt moest worden, zodat ik niet met een halve mond verdoofd rondliep. Het was allemaal snel afgerond wat ik erg op prijs stelde. Wat ik het enige minpuntje vond was dat de verdoving ruim 5 uur voortduurde. Wat mijn beroep wat lastig beïnvloedde. Maar verder was alles goed.
Goed gedaan Henk kan het niet doorgeven dus dit gaat om ons allebei
dat ik mijn gebit goed onderhoud en dat de tandarts het goed controleert .
Ik heb een zeer prettige en ervaren mondhygieniste
Ik vond het netjes, aandacht genoeg, keurig controle.
Botter 44
8243 JE Lelystad
Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.