Juiste bejegening
Wachtkamer opgeknapt! Wel beetje lullige stoelen neergezet. Had nu ook maar die vreselijke wandplaten weggehaald. Daar kijk ik nu al 30 jaar naar.
Ik ben goed ontvangen en professioneel behandeld
Niets te klagen
prettig en doeltreffend
Omdat mijn vorige tandarts met pensioen is gegaan, moest ik een nieuwe. Fijn om dan in dezelfde praktijk te kunnen blijven. Moest alleen even wennen aan splitsing tandarts / mondhygienste, aangezien de oude altijd zelf het tandsteen verwijderde. Maar prima opgelost, goed behandeld, vriendelijk en deskundig.
Helaas vind ik het de laatste tijden echt steeds minder leuk bij de tandarts aangezien we elk half jaar een andere tandarts krijgen we hebben al 4 x op rij een andere steeds gehad wat erg irritant begint te worden. Voorheen had ik gewoon bijna 25/30 jaar dezelfde en nu rouleert het continu Echt een - punt
gewoon goed
Mijn ervaring omschrijf ik bij de tandarts en mondhygiëne als fijn en deskundig erg tevreden over de behandelingen.
ik ben patient van tandarts de Jong, helaas gaat hij met pensioen
Fijne behandeling gehad geen pijn of na-pijn kortom 4 sterren meer dan verdiend
Had een nieuwe ervaring met een nieuwe tandarts en is me heel goed bevallen de uitleg en benadering en de tips!
Contact met tandarts en assistenten is prima. Snelle behandeling en oplossing van het probleem
ik ben tevreden over mijn tandarts
Sinds vorig jaar bij deze tandartspraktijk. Super tevreden over de zorg die ze leveren. Kleine puntjes die beter kunnen is dat de tandarts soms moeilijk te begrijpen was en de punctualiteit. Ook waren er gesprekken tussen de assistenten die niet op de werkvloer thuis horen.
Tijdens behandeling lekker babbelen en luisteren, was zo voorbij.
Afscheid nemen en controle door dr Willem de Jong die met pensioen gaat. Het pand / adres is moeilijk te vinden.
Kort en bondig. Niks op aan te merken
Veel aandacht en goed werk
Het is bij S.T.L. geen straf om naar de tandarts te gaan, de behandeling is snel, professioneel en rustgevend.
vriendelijk
Uitstekende tandarts, zorgt ervoor dat het gebit in orde blijft.
De tandarts en assistente waren erg vriendelijk.
Botter 44
8243 JE Lelystad
Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.