Bij het reinigen van het gebit moest ik zo veel water doorslikken dat ik er beroerd van werd. Ik heb herhaaldelijk gevraagd om het water te minderen of aftezuigen, maar te vergeefs. Vroeger was er altijd een assistent om het water aftezuigen, Vervolgens werd er een röntgenfoto gemaakt. Het plaatje dat in mijn mond moest was zo groot dat ik moest kokhalzen. Vroeger was dat plaatje nooit zo groot. De tandarts was wel super vriendelijk, maar haar vakkennis stel ik toch ter discussie. Als dat een volgende keer weer zo gaat dan stap ik op. Albert Dubbeldam
Aardige dames, ze geven goed advies, professionele aanpak
breek me de bek niet open (grapje).
Niks op aan te merken
deskundig en klaar in 10 min.
Vriendelijke medewerkers. Er werd rekening gehouden met mijn planning en wensen
In één woord goed, behalve de wachtkamer, die vind ik ronduit saai en deprimerend
GOED GEHOLPEN
Alles volgens afspraak
Goed geholpen
Geen bevestiging gekregen van mijn afspraak Online geen afspraak kunnen maken Geen oproep voor de tandarts gehad dit jaar? Weinig persoonlijk contact Bij binnenkomst zeker 20 min niemand achter de balie
Bij mijn laatste behandeling hebben ze mij heel goed geholpen. Het is alleen twee keer misgegaan met het plaatsen van mijn frame. Dit zijn fouten die door het lab zijn gemaakt. Zij maken nu een nieuw frame Ik hoop dat er geen extra kosten voor worden berekend. Want ik ben niet plan van die te betalen
Door iedereen binnen de praktijk goed bijgestaan.
Goed geholpen
Gewoon zoals het hoor, TOP
goede service
snel en goed behandelt
Zeer correct en netjes behandeld.
X
Netjes en correct!!
Te kort naar mijn gebit gekeken door tandarts .
Vriendelijke tandarts die duidelijk, goed advies geeft, en de patiënt verteld wat ze gaat doen
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.