Snel een afspraak kunnen maken bij losse vulling
Er is aandacht voor de persoon en zijn vriendelijk
Alles snel afgewerkt
n.v.t.
Fijne communicatie, goede zorgverlening
Hoezo verplicht?
tja ff vreemd geen Koen maar ze is rustig en uitleggend en direkt van flossen anders vallen je tandjes n x eruit dus
Standaard controle
Deskundig en aardig
Er is veel pijn en er is ook een ontsteking en ik wil dat je een antibioticum neemt
Hele rustige man ik ben er niet voor niks al meer dan 40 jaar patiënt .
Zonder meer goed
Gelijk ad de beurt vriendelijke Tandarts En goede uitleg
geen lange wachttijd.
Een fijne sfeer ondanks dat je altijd wat zenuwachtig bent.
Ik werd geholpen door een Kroatische jonge vrouw. Zeer vriendelijk en erg professioneel.
Stukje van een kroon afgebroken. Ik was in de veronderstelling dat ik een nieuwe kroon moest, maar dat bleek niet het geval. Er is goed uitgelegd waarom niet. Fijn!
je word bij een zwaardere ingreep gerust gesteld goed behandelt
Vakkundig. Foto gemaakt ivm gevoeligheid. Na foto duidelijke uitleg. Afspraak voor oude vullingen vervangen en schoonmaken. Bedankt.
Afspraak op tijd en goede behandeling.
Vriendelijk en professioneel
Goede ontvangst en behandeling
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.