Wij kregen een duidelijke uitleg over het poetsen met een elektrische tandenborstel.
Ondanks dat ik een aantal jaren (wegens diverse omstandigheden) niet in de praktijk was geweest ben ik heel prettig -vriendelijk en snel geholpen.
Vriendelijk en zeer goed geholpen.
Niets aan toe te voegen
Mijn afgebroken voortand is weer netjes gerepareerd door Dhr. Weber. Ben er bijna 40jr. Klant.
Prettige schoonmaak, nu eens niet met de water gekoelde boor maar geduldig met de hand. Ik word hier blij van.
Zeer goed geholpen. Kleine cosmetische ingreep ( mevr.Mertens) prima gedaan!
enkele dagen voordat de behandeling plaatsvind wordt je via de mail herinnerd aan je afspraak waarin gevraagd wordt om niet te vroeg te komen. Je vult digitaal een vragenlijst in ivm COVID 19. Op de dag van de behandeling kun je, nadat je jezelf aangemeld hebt, plaats nemen in de wachtruimte. de wachtruimte is niet te vol en de ruimte tussen de onderlinge stoelen op te wachten is ruim voldoende. Na de behandeling kun je eventueel weer een vervolgafspraak maken. kortom, alles is prima geregeld. Alle straalt rust uit.
Goed ontvangst, precies op tijd, netjes en goed geholpen.
Zeer vakkundig, klantvriendelijk en mbt Covid veilig en prettig !
Lisa is een fijne mondhygiëniste. Zij is heel vriendelijk, legt goed uit wat ze doet en geeft goede tips.
Vriendelijk te woord gestaan, stelt je op je gemak
Service is goed en zijn allemaal vriendelijk alleen een opmerking om met een rollater binnen te komen is niet makkelijk met die deuren maar personeel is wel behulpzaam
Keurig op tijd, prettige ontvangst en goede behandeling.
Zoals altijd prettig en kundig verholpen!
Ik word altijd netjes behandeld. zowel bij receptie, door de tandarts als de mondhygiëniste, die nieuwe mevrouw met de blonde vlechtstaart, alle lof over haar, wilt u dat graag aan haar doorgeven, of laat u dit bericht alsjeblieft aan haar lezen.
Kreeg een stagiaire had ik altijd van te voren laten weten.
Er wordt goed gecommuniceerd over gemaakte afspraken en hier krijg je tijdig een herinnering van. Ook tijdens het bezoek wordt duidelijk aangegeven wat ze doen en waarom, ook bij mijn kinderen. Daarom wordt een bezoek aan de tandarts door mijzelf en mijn minderen niet als prettig ervaren.
Gewoon een vriendelijke deskundige tandarts
Dit geldt voor de tandarts die mij geholpen heeft en de info voor het vervolg traject plus de receptie
Ik ben voor een controle geweest voor mijn dochter van 4 en mijzelf. Ik was zo weer klaar. De controle had voor mijn 4 jarige dochter wat persoonlijker gemogen. Zij komt op de leeftijd waarop dit wat spannend kan zijn. De assistente had niet veel extra aandacht voor haar om haar vertrouwd te maken. De tandarts was wel heel vriendelijk naar haar toe.
goed geholpen
Vriendelijke en goede behandeling.
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.