Vulling aan kies gezet . Prima gedaan
Op z'n Brabants persoonlijk contact Top zo wil ik het graag
Tandarts had het snel gezien... die nam niet veel tijd. Mondhygieniste, een stagiaire, deed het goed. Zorgvuldig.
Snelle behandeling vriendelijk.
Van de baliemedewerkers tot aan de tandarts is het helemaal goed. Aardig en professioneel tegelijk.
je kunt altijd snel terecht als er iets is. Personeel is vriendelijk, tandarts ook.
Ik heb zeer goede ervaringen met de praktijk en de technische kundigheid. Dit komt vooral ook omdat ik al vanaf het allereerste contact nog steeds "mijn eigen" tandarts heb die kordaat, zeer deskundig en zonder poespas de periodieke controles en , indien nodig, de noodzakelijke behandelingen uitvoert.
Zie bovenstaand
Prettige omgang.
Ik kom erg graag bij mondhygiëniste Lisa. Zij is altijd vriendelijk en respectvol (ik heb wel wat schrik in de tandartsstoel), ze gebruikt niet de elektrische apparaatjes, maar werkt handmatig. Erg fijn!
De tandarts was bazig en vertelde mij wat er allemaal fout was. Ik ben geneigd om over te stappen naar een andere tandarts hier ga ik werk van maken
ik werd goed en vriendelijk behandeld
Erg snel aan de beurt. Ook waren de mensen erg vriendelijk.
Meestal snel aan de beurt, prettig in omgang, maakt het meer ontspannen.
Nieuw gebit: ben erg tevreden over de manier waarop de tandarts dit begeleidt.
Mijn zoon heeft voor 4 jaar een beugel gehad en er zijn 2 jaar geleden daarna spalkjes gezet zowel onder als boven achter de voortanden. Kom ik voor controle bij de tandarts assistente omdat mijn zoontje toch voor het zekere even wilde nakijken. Wordt er tegen hem gezegd dat beide spalkjes niet goed zaten en zo vertelde de assistente degene die dit erop gezet heeft zat zeker te slapen, 2 jaar heeft dit misschien wel gezet zonder enige effect, met andere woorden zijn gebit kan daardoor verschoven zijn, dus je kan je voorstellen dat ik daar echt van baalde, 4 jaar lang betaald extra en nou opnieuw weer afdrukken maken en weer erin plaatsen. Ik ben echt er helemaal klaar mee met deze tandartspraktijk!!!!!
Snelle en fijne controle. Voel me op mn gemak.
Snel en goed geholpen!
Kreeg mondhygiëniste in opleiding. Ze deed het goed, merkte wel dat ze minder praktijkervaring heeft dan de vaste mondhygiëniste die ik altijd heb.
Prima, heb geen op of aanmerkingen.
Primair Ja
Gewoon prettig
Er was een stuk tand afgebroken. Is direct gerepareerd door de tandarts. Nadien geen last meer van gehad.
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.