Een bezoek aan de tandarts hoort zeker niet bij mijn favoriete uitstapjes. Hoe ik wederom door zowel de mondhygieniste als ook de tandarts word gerustgesteld is heel erg belangrijk. Mijn afspraken stonden ingepland over een tweetal weken maar de mondhygieniste heeft deze op eigen initiatief direct achter elkaar plaats laten vinden zodat ik de weekbladen niet terug hoefde te komen. Zeer vriendelijke dames die je geruststellen en de patiënt voorop plaatsen.
.a
Geen wachttijd en kleine behandeling direct verholpen
Fijn omdat alles oke was
Dit ziekte was mijn afspraak verplaatst echter om niet 2 x terug te moeten komen werden de taken van mondhygiëniste die de nieuwe tandarts uitgevoerd die vervolgens ook de controle deed
Ik werd vriendelijk te woord gestaan, De behandeling ging spelen goed.
Altijd vriendelijk. Duidelijk in communicatie. Men denkt mee. Behandelingen goed.
Ben geen klant. Protese moest gerepareerd worden. Geen probleem. Netjes geholpen was zelfde dag om 16.00 weer gemaakt. Kunnen andere tandartsen puntje aan zuigen. Nogmaals Top
Ondanks mijn angst voel ik me toch vrij rustig
Als klant met een slecht gebit ben ik 35 jaar geleden in de praktijk binnengekomen. Na diverse behandelingen in het begin en een goed onderhoud daarna was en is het resultaat dat vervelende tandproblemen van korte duur zijn.
Goede ervaringen
Fijn
De controle werd goed gedaan
Tijdens de behandeling krijg ik duidelijk uitleg van de behandeling die uitgevoerd wordt en goed advies om mijn gebit goed/optimaal te blijven onderhouden.
De mondhygiëniste moest de controle ook doen omdat de tandarts geen tijd had . Vreemd. Ik krijg waarschijnlijk wel de volledige behandeling gefactureerd.
Naar de tandarts gaan is natuurlijk altijd spannend.. ik.krijg altijd goede adviezen om nog beter voor mijn gebit te zorgen wordt altijd gerustgesteld...
Zeer tevreden over de behandelingen, planning kan echt veel beter. Eveneens de communicatie.
Goede behandeling en luisterend oor
Gewoon goed ga zo door
Halve ster minder omdat afspraken zelden op tijd zijn.
Mijn afspraak was om 8.00u, pas na vragen bij de receptioniste werd ik opgehaald om 8.12u. Ik had een andere mondhygiëniste, op zich geen ramp. Behandeling leek me veel beknopter dan wat ik gewend ben. Was na plm. 22 minuten klaar, tijdens welke er ook nog technische problemen waren met het polijstapparaat. De rekening was echter ruim 10 euro meer dan de vorige keer. Bij navragen mocht er wel 5 minuten van af, omdat ik had moeten wachten. Het werd 55 euro, 11 euro minder. Dure 5 minuten, volgens mij. Niet wat ik van uw praktijk gewend ben. Volgende keer weer een afspraak bij Lisa gepland, omdat Kim blijkbaar vertrokken is (werd ook niet aangegeven).
Wachttijden zijn kort. Gebit wordt goed nagekeken door assistent en tandarts. Goede voorlichting over schoonhouden en poetsen.
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.