Prima behandeling en personeel
Snel en goed geholpen
je word goed behandeld ,duidelijke uitleg over je staat van je tanden en de behandelingen hierna
prettig en vakkundig
Ik vind het prettig om meestal op korte termijn via internet een afspraak te kunnen maken voor de halfjaarlijkse controle. Tjidens de behandelingen worden de nieuwe technieken gebruikt (nieuwe manier van verdoving!) en is er tijd voor uitleg over hoe en wat. Ook de complimentjes als alles er goed uit ziet zijn prettig om te horen.
super tevreden met het eind resultaat
werd geholpen door een stagaire die er niks van kon, daarna controle door de arts zelf, en die gaat net zolang tekeer tot er een vulling los komt, en dan zegt ze, zo daar laten we het even bij.
zie hierboven
Bij de mondhygiëniste voel ik mij prettig voorlaatste keren was ik door een stagiaire behandeld was niet zo fijn.
zie hierboven
Helaas wat mijn tandarts alles behalve vriendelijke en aardig. Hee nors en totaal geen tijd voor uitleg. Heel erg jammer dat kan een bezoek aan de tandarts echt maken of breken
Goed begeleid door tandarts
ik was teleurgesteld over mijn onderhoud van mijn gebit. Toch anders aanpakken. controle door invallend tandarts gaf aanleiding tot meerdere gaatjes vullen.
mijn eigen tandarts was niet aanwezig, toch was er een vervangende tandarts, die mij nog herkende van een vorige keer. Aardige mondhygieniste en receptionisten
Ben naar een periode van zeker 5 jaar door persoonlijke omstandigheden, met kiespijn weer in behandeling gekomen en zeer netjes en begripvol geholpen.
Een beetje rommelig, maar wel gedienstig. Vorige afspraak was 15min. uitgelopen.
prima.
Inval tandarts. Niet zo fijn
Fijn dat er steeds duidelijk uitgelegd werd wat de volgende handeling was.
Ik had een vulling die eruit was gekomen na vele jaren. Tandarts Mertens heeft deze tand volledig hersteld Ik vraag altijd om een verdoving waar de tandarts ook gehoor aan geeft Bij Yvonne de mondhygienist voel ik me ook altijd op mijn gemak en geeft goede adviezen Ondanks de angst voor het tandarts gebeuren voel ik me hier wel prettig met een goed resultaat Hier werken vriendelijke mensen
Ik ben een klant met angstproblemen.Daar wordt ik goed in behandeld. Het is voor mij steeds onduidelijk met wie ik een afspraak heb. Nu kreeg ik uitleg dat dit op het afspraak kaartje staat,de afkortingen van de namen, zegt mij niets over wie mij behandeld, Daarbij ken ik ook niet van iedereen de initialen. Die onduidelijkheid zou ik graag zien veranderen.
Afspraken worden correct afgewerkt
De behandelingen zijn goed. Alleen het gebouw is slecht toegankelijk voor rollator, kinderwagen en rolstoel.
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.