Korte wachttijd, vlotte behandeling, zeer tevreden
De personeel lijst is niet actueel. Petra Derks werkt al een jaar niet meer bij jullie Mijn behandelaar is Esther. Haar naam staat er niet bij. Erg slordig. Heb nu geen zin om jullie lijst af te maken. Maar doe het toch maar.
Goede ervaringen
Fijn geholpen, alles netjes schoon gemaakt
Prima geregelt
Nette omgeving en het personeel was allemaal erg vriendelijk en klantgericht. Met twee dochters geweest, en die hebben ze heel erg goed begeleid en behandeld.
Gewoon relaxt geweest
Door omstandigheden moet ik soms vaker een behandeling krijgen. Er wordt gezocht naar een geschikte afspraaktijd en de behandeling gebeurt ook zo goed mogelijk. Zeer tevreden !
Jammer dat de afspraak voor de mondhygiëniste werd afgezegd. Daardoor moest ik nu een nieuwe afspraak maken, maar ik neem aan dat u daar ook niets aan kan doen.
Een super lieve tandarts, die ook heel goed met kinderen omgaat en ze gerustgesteld. Echt allemaal top
Je voelt je op je gemak.
Alles gaat in goed overleg.
Afgelopen week een stuk van mijn voortand afgebroken. De praktijk gebeld en kom gelijk langs komen. Netjes gerestaureerd!
De mensen zijn aardig, profesioneel en laten me gelijkop mijn gemak voelen.
Vriendelijk ter zake kundig, snel, duidelijk en er is plaats voor een grapje
s, morgens gebeld en ik kon dezelfde dag nog terecht . geweldige service .
We hadden een inval tandarts die erg chargerijnig was. Onze dochter van vijf jaar was wat angstig. Ze ging daar niet afgestemd op in en vertelde dat ze gewoon alleen in de stoel moest op een botte manier. Er ontstond een nog meer vervelende sfeer toen ik aangaf dat ik mijn dochter van 7 jaar geen fluoride behandeling wilde geven. Ook bij het nakijken van mijn gebit was ze hardhandig en onaardig omdat ik een grote pocket had en dus naar de mondhygiëniste moest. Ze gaf ons het gevoel slecht voor onze eigen tanden en die van onze kinderen te zorgen en vond het ronduit stom dat we geen fluoride gebruikten. Terwijl we echt heel netjes op onze tanden zijn. Ik heb dit nog nooit meegemaakt bij jullie en ging voor het eerst met een slecht gevoel naar huis.
Fijne tandarts. Legt goed uit wat ze gaat doen en waarom. Ook goede uitleg over mond verzorging.
de behandeling was uitstekend en ook het snel verzetten van een afspraak was goed geregeld
Alles werd duidelijk uitgelegd, Valerie is een zeer goede tandarts.
Vertrouen jullie je personeel niet? Moet ik een andere tandarts zoeken om een goede basis service te krijgen? In deze tijd van informatievoorzieningen kan je ook te veel en te vaak informatie vragen.
Efficiënt ,vriendelijk en goede uitleg over wat er gaat gebeuren!
Leuk,vriendelijk personeel en altijd tijd voor een praatje.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.