De controle beurt verliep zoals ik het verwacht had.
Altijd goed en netjes behandeld! Zeer tevreden!
Vriendelijke en vakkundige behandeling. Ik ben behandeld door mejuffrouw J. Wang. Haar naam kan ik niet kiezen in het rijtje namen van tandartsen onderaan de beoordeling.
Als ik vragen heb leggen ze het uit zijn vriendelijk hoop nog lang er heen te gaa
De behandeling was prima, vooral tijdens de behandeling werd stapje voor stapje verteld wat er gedaan werd en waarom, dat was prettig.
Goede uitleg over wat de behandeling inhield. Er werd de tijd genomen. Vriendelijke en vrolijke tandarts en assistente
Laagdrempelig, schoon en geen uitloop!
Vriendelijke ontvangst, keurig op tijd. Bekwame arts, vriendelijk, duidelijke en luistert goed.
…goed geholpen door Paul, zoals altijd!!
Ik kon gelijk komen, nadat ik had gebeld over pijn in een kies. Na zorgvuldige controlle werd direct een zenuwbehandeling gegeven. Alles zeer zorgvuldig en professioneel. Geen pijn tijdens de behandeling én ook niet meer daarna!
Ik voelde me niet helemaal thuis....ben zeer angstig voor de behandeling van implantaten zetten (met name om mijn persoonlijke onzekere lichamelijke situatie) en ben niet helemaal op mijn gemak gesteld...ik had zelf het gevoel dat ik niet echt aangevoeld werd...Tenslotte gaat wel iemand in je botten boren, ben je overgeleverd en dan wil je graag een vertrouwensband voelen met degene die dat gaat doen, je wilt het gevoel hebben dat je het samen doet ......Ik had ook nog wat meer vragen maar volgens mij was mijn tijd op....
Ben te vrede.
Altijd super vriendelijk .
In het weekend een vullingbreuk. Maandagochtend gebeld en kon s middags al terecht. Helemaal prima.
Al jaren prima service, fijn contact met tandartsen, assistenten balie medewerkers.
goed geholpen.
Vriendelijk personeel. Ik ben goed geïnformeerd en zeer vakkundig geholpen.
Tandarts Joyce stond me erg te rustig te woord en nam goed de tijd om alles uit te leggen. Ik voelde mij erg op mijn gemak. Joyce kwam niet veroordelend over en gaf goed advies over verbeteringen van mijn mondzorg. Ik heb de afspraak als zeer prettig ervaren.
Veel aandacht
Ben nu voor de 2 keer bij deze tandarts geweest 8-07-2022 16:05 voor de 2e keer een pijnlijke controle gehad heb nu aangegeven weer terug bij me huidige tandarts wil
Je komt voor consult en et staan andere bedragen bij op de rekening.
Alles perfect gegaan.
prima, geen klagen
Leuke tandartspraktijk
Fijne duidelijke uitleg en vriendelijke tandarts.
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.