Al jaren kom ik bij de de Biezen en ben nog steeds tevreden, kennis, advies en behandeling wordt goed gegeven en uitgevoerd. Wat ik een mooie aanvulling vindt dat je vooraf bij een extra behandeling een globale kostenopgave te horen krijgt en niet dat er enige dagen na de behandeling klakkeloos een rekening op de mat valt of je even wilt betalen. De klantvriendelijkheid is goed. Kleine tip, de scher in de behandelstoel mag toch wel gerepareerd worden, beetje jammer
Prettig en goed geholpen
De tandarts houdt me voortdurend op de hoogte van wat hij gaat doen. Geeft ruimte om even te slikken. Vraagt hoe het gaat onderweg. Is geconcentreerd en maakt grapjes. Is deskundig. En toen ik achteraf op iets terug kwam, wat ik door de verdoving niet goed kon voelen, kon ik dezelfde dag terecht.
Ik had mijn afspraak telefonisch gewijzigd door omstandigheden en dit werd meteen goed afgehandelt. Op de dag zelf aangemeld en goed ontvangen. Daarnaast een goede behandeling gehad.
Kundig en zeer vriendelijk geholpen door tandarts en mondhygieniste in aansluitende afspraken, dat was erg handig. Ontspannen sfeer.
Zie hierboven
Prima behandeling, aardige en kundige mensen. Jammer dat er een gebitsreiniging is uitgevoerd waarom ik niet heb gevraagd. De kosten van de gebitsreiniging waren dan ook het hoogst op de factuur. Al meer dan 35 jaar kom ik bij deze tandartspraktijk en voorheen was de communicatie helder en kreeg je achteraf geen verrassing op de factuur.
Ik ben al 40 jaar "klant". Geen enkele reden om over te stappen.
Prettig
Ik kom al sind 1986 bij de Biezen, tussendoor eens iets anders uitgeprobeerd maar dat beviel me niet. Aardige mensen, fijne behandeling en goede uitleg over een behandeling of wat je zelf kunt doen voor een goed onderhoud van je gebit.
Ik heb mijn afspraak als goed ervaren
Prettige en goede behandeling, geen complicaties, deskundig vriendelijk personeel.
Gebruikt lauw warm water als ze mijn tanden schoonmaakt. Vraagt verschillende keren gaat het. Knoopt een gesprekje aan.
Top ervaring
Heel prettig en vertrouwd
Ben heel goed en serieus behandeld en een goede uitleg gekregen.
hele fijne ervaring heel erg zorgzaam
Gewoon goed
Op zaterdagavond 4 december jl. brak een deel van een van mijn voortanden af. Op maandag 6 december heb ik de praktijk aan de waterstraal bezocht en werd mij, op mijn eigen verzoek snel, een behandeling op dinsdag 7 december 2021 aangeboden. De behandeling op 7 december was zeer deskundig en probleem oplossend. Nieuwe opbouw gemaakt en ziet er goed uit. Zeer vriendelijke tandarts en assistente met veel aandacht voor de patiënt.
Aardig en geven duidelijke informatie. Houden goed rekening met de situatie van de patiënt
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.