De tandarts geeft goed uitleg wat hij gaat doen en stelt me gerust
Er wordt goed gekeken naar de foto’s en deze in relatie tot de behandeling. Ook een aanbeveling gedaan de volgende keer meer tijd in te plannen bij gebit controle zodat er de mogelijkheid bestaat een stukje voortand aan te helen. Bij het maken van de afspraak aan de balie gaat de volgorde verkeerd, altijd eerst naar de mond hygiëniste en hierna de tandarts mede gelet de standaard (check)behandeling en het nadien aan helen van de betreffende tand. Men is aan de balie niet goed op de hoogte van opties van het gebit “bleken” en er zijn meerdere keuzes van productsamenstelling. Uiteindelijk met hulp van collega’s en navraag is het goed gekomen.
Werd heel goed geholpen en nu heb ik mij gebitten en ze zitten heel goed
De mensen zijn vriendelijk en luisteren naar wat je te zeggen hebt. Ook geven ze advies en plannen je niet meteen in bij bijvoorbeeld de mondhygiënist.
Prettig
Dankzij Jessica met de telescoop bril. Als je iets goed kan zien kan je ook beter werken. Heb niet veel tandartsen meegemaakt die dat zo doen. Chapeau!
Redelijk
Fijne praktijk ben al vele jaren patiënt. Heb de wisseling van tandartsen mee gemaakt maar ben zeer positief over de nieuwe tandartsen. Vriendelijk personeel met ook tijd voor een praatje.
contact met de tandarts en assistentes is erg gezellig en de behandeling is professioneel uitgevoerd
Wij komen al heel wat. Jaren bij de biezen
Paul is een heel aardig persoon, ik heb het niet op de tandarts, maar hij weet me gerust te stellen. Daarbij is het ook een vakman.
Correct En de ski dog geholpen
Prettige dame deze tandarts
Goede uitleg over de ingreep die gaat plaatsvinden. Duidelijke uitleg over de stappen die tijdens de ingreep genomen worden. Behandelaars waren patiëntgericht.
Nou, gewoon... vlot, toch zorgvuldig en rustig, communicatief ook, voel mij in goede handen.
Met pijn en een kloppend gevoel rondom kies gekomen. Alles werd goed uitgelegd, elke stap en wat ik kon verwachten. Kies is er uit gehaald. Elke overweging werd overlegd. Heel vriendelijk en geduldig.
Het omgaan met angstige mensen daar hebben ze totaal geen geduld voor en dan krijg je een kaartje met een verwijzing voor een narcose. Het zien van gaatjes wat in 2017 al zichtbaar was op de foto is over het hoofd gezien waardoor de gaatjes dieper werden. Zeer slecht! Veel jaartjes bij de Biezen geweest maar wat er nu werkt en ik wil ook niet iedereen over een kam scheren maar 1 heeft slecht gehandeld. Nu bij een super lieve tandarts die wel geduld heeft en haar gaatjes zijn gevuld en zonder narcose.
Uitstekend en zorgvuldig behandeld.
Erg vriendelijke tandarts die de tijd neemt. Alles schoon en hygiënisch, erg belangrijk.
vriendelijke recepcioniste, snelle hulp gekregen en verder staan de tandartsen je ook vriendelijk te woord
Was prima.
Jammer dat de tandarts zo weinig tijd voor je neemt om de controle uit te voeren en je verder te informeren, ook als je vragen stelt! Voelde me hierin niet serieus genomen door de tandarts! Neemt ook (te) weinig tijd voor de kinderen!!
Deskundig, prettig, op korte termijn een afspraak kunnen maken
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.