Precies zoals ik het wilde
Goede tandarts ikben heel tevteden
Vind het altijd verschrikkelijk om naar de tandarts te gaan, maar deze ervaring was super! Behandeling was zo goed als pijnloos, en werd fijn op mijn gemak gesteld.
Alleen maar lof !!!!!!!
zeer tevreden
Mijn ervaring is dat je er goed en netjes wordt geholpen. Vriendelijk en duidelijk.
vriendelijk, vakkundig en professioneel.
Hele vriendelijke mensen. Super geholpen
Gevoel voor patient en zeer vakkundig
Prima geholpen.
Vriendelijke mensen, vakkundig, goede communicatie.
Uiteindelijk is de behandeling natuurlijk helemaal naar wens
Vriendelijk, correct en snel geholpen
Prettige en zorgvuldige behandeling
Werd netjes geholpen vriendelijke correct vakkundig aan te raden
alles weer gerepareerd
Ben al lang patiënt en weinig of geen klachten. Het gebeurt weleens, dat je lang moet wachten. Tot nu toe ben ik tevreden.
Goede behandeling en precies verteld wat zij ging doen.
Expertise, vriendelijk
Vakkundige en deskundige mensen die er werken Ook vriendelijkheid staat in deze praktijk bovenaan.
behandeling is als vanouds keurig , helemaal geen klachten , wordt altijd netjes behandeld en te woord gestaan.
zoals hierboven staat
positief en kwalitatief goed.
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch
Bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Thorbeckestraat vlakbij het centrum van Oudenbosch. In het voormalige schoolgebouw zijn 8 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch ook terecht voor implantologie, endodontie, parodontie prothetiek en orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor deze specialisme. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.