Ik word altijd fijn geholpen.
Kom alleen voor een nieuw kunstgebit
Vriendelijke en prettige benadering en deskundig.
Er hing een hele ontspannen sfeer en er werd goed met mijn problemen omgegaan. Ik voelde me gehoord en op mijn gemak.
Prima geholpen
Prettige tandarts, vriendelijk en informatief.
gewoon goed
Vriendelijk personeel met tijd voor een praatje. En goede uitleg wat ze doet en wat jij het beste kunt doen.
goed en vakkundig geholpen'
Het was een vluchtig bezoek , de assistent was bot en nors voor ik het wist had ik een klem voor foto’s in mijn mond . De tandarts zelf deed haar controle . De lamp. Oven de stoel was vies zit een melk achtige laag op de lamp . Het maken van afspraken. : eer er plaats is duurt best lang , mss ivm Corona . Er werd gezegd dat we al naar een ortho hadden gemoeten , we wisten van niets en kregen nu de brief mee . Erg rommelig kwam het allemaal op ons over
Om 08.30 uur gebeld met Connie, om 09 40 kon ik terecht bij tandarts Schoone. Geweldige service van Connie, de tandarts assistentie en tandarts Schoone. Chapeau!!
Vriendelijke en deskundige zorg.
Intussen kom ik al vele jaren naar de Samenwerkende Tandartsen in Oudenbosch voor een behandeling van de Mondhygiëniste, Tandarts of een periodieke controle. Ik heb altijd het gevoel in goede handen te zijn.
ER wordt altijd naar je gezondheid gevraagd.
Het personeel van Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch is zeer patiëntvriendelijk.
Prima, juiste uitleg. Fijne en goede behandeling
Alles is prima geregeld.
Gezellig, toch zakelijk en professioneel
Ok
Waarom niet meer gelijk het kleine beetje tandsteen weghalen?
Behandeling goed uitgevoerd
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch
Bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Thorbeckestraat vlakbij het centrum van Oudenbosch. In het voormalige schoolgebouw zijn 8 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch ook terecht voor implantologie, endodontie, parodontie prothetiek en orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor deze specialisme. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.