Goede tandarts praktijk, ik kom er al van kinds af aam, was wel erg overstuur toen ik hoorden dat tandarts de bruin er mee stopte maar dat was onnodig , wordt nog steeds perfect geholpen .
Ze zijn goed en voorzichtig bezig en houde wel rekening met de mensen
Vriendelijk netjes geholpen
Prima ontvangst door assistentie, rustig en netjes tst verwijderd Controle deskundig en vriendelijk.
Fijne en gemoedelijke sfeer, deskundig
Tijdens mijn vorige controlebeurt vond de tandarts dat ik de volgende keer ook naar de mondhygiëniste moest. In mijn optiek was dit ook zo gepland. Ik was dus erg verbaasd dat de reiniging van mijn gebit door de preventie assistente zou worden uitgevoerd. Zo staat het gepland werd mij verzekerd, hetgeen ik uiteindelijk heb geaccepteerd. De nieuwe afspraak over een half jaar zou wederom een afspraak zijn bij tandarts en mondhygiëniste en tandarts. Als ik dit, bij de afsprakenbalie, niet volhardend had aangegeven was dit wederom gewijzigd in een verlengde afspraak met reiniging door preventiemedewerker. Zo gaat het nogal eens mis bij de planningsmedewerkers. In mijn optiek zijn ze gewoon niet bekwaam, maar hebben wel een hoge dunk van zichzelf.
vlot snel goed
had nu een afspraak voor een losse draad, was snel en goed vast gezet.
Klantgericht Zorgvuldig
Een jonge vrouw, die ik voor de eerste keer heb gezien. Het is naar tevredenheid gegaan
Het personeel neemt de tijd voor de patiënt en stelt hem ook op zijn of haar gemak.
Altijd een warm welkom, ik heb een orthodontiste behandeling. Ik heb geen 1 keer dezelfde assistent gehad, erg grappig maar ze zijn allemaal aardig en weten wat er een vorige keer is gedaan. De orthodontist luistert naar je wensen en en voert dit ook uit.
ik kom elke keer
Vakkundig
netjes
Nvt
Na het maken van een foto bleek er een gat in mijn kies te zitten. Ik heb goede uitleg gehad over de mogelijkheden van behandelingen. Ik heb zelf gekozen om mijn kies in het ziekenhuis te laten weg nemen, heb daar de beste ervaring mee.
Behandeling was goed, aanpassen frames niet goed, veroorzaakte pijn.
Goede zorg, uitleg en professionele behandeling. Rustig en persoonlijk benaderd qua behandeling.. toch wel heel fijn als je niet graag naar de tandarts gaat!
De nieuwe tandarts heeft tandsteen hardhandig verwijderd. Mijn rechterwang is kapot. Ik heb nu 2 dagen later nog steeds last van mijn tandvlees. Verder nieuwe afspraak voor twee gaatjes. Hele gehaaste onduidelijke uitleg over wortelkanaalbehandeling (?) waarom, waarvoor wat worden kosten? Zijn er alternatieven. Deze nieuwe tandarts had haast !
tevreden
Kundig personeel en je word goed geholpen
Vriendelijk en duidelijk wat er nodig was en ging gebeuren
St Jozeflaan 1 a101
4941 GP Raamsdonkveer
Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer - Dongemond komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.