Snelle controle
Goed geholpen, er werd mij geadviseerd om aan het eind v h jaar een kroon te nemen, in verband met het afknappen van de tand, en er daarna misschien geen kroon meer op kan. Er werd gekeken of dit ook volgens de zorgverzekeraar nog kon, en de volgende dag al een gespecificeerde rekening ontvangen van de te plaatsen kroon.
Receptie medewerker is veel te direct en laat je vaak geeneens uitpraten. Geen emotie of meeleven. Sinds dat de vaste tandarts hier weg is is het een drama. Slecht Nederlands sprekende tandartsen. Assistente zijn meestal wel aardig maar zijn meestal erg stil. Er hangt geen vrolijk sfeer onderling, alles lijkt heel zakelijk te gaan. Wat me opviel bij het laatste bezoek dat de tandarts geen schone kleren aan had, dit gaf geen fijn gevoel.
Had iemand anders verwacht ,dat was mij niet mee gedeeld. Hij was vriedelijk ,maar had idee dat de ervaring nog niet had .
zie boven
Controle verliep pijnloos
N.v.t
Ik werd snel en goed behandeld De tandarts legde alles goed uit
Ik ben niet tevreden over communicatie met tandarts. Hij legde onduidelijk uit (wat en) waarom er bepaalde handelingen verricht moest worden.
Zeer vakkundig en klant vriendelijk behandeld door de mondhygiēniste. Erg jammer dat zij de praktijk verlaat.
Na afbreken tand is het scherpe randje afgeslepen. Dit was binnen een minuut gebeurt en vervolgens krijg ik hier een rekening van van meer dan 20 euro. Makkelijk verdienen zo En dan zegt men vervolgens enige optie is een kroon Ben je vervolgens nog eens minimaal 500 euro kwijt. Vind het al met al slechte service
Zeer goede mondzorg.
ik werd goed behandeld alleen vind ik dat de controle beter kan en als je tandsteen hebt gewoon meteen verwijderen zoals ik gewend was.
goed ingelicht met zorg behandeld
Met 5 minuten waren mijn dochter (afspraak om 14.50) en ik (afspraak om 15.05) beide gecontroleerd en was er bij mijn dochter een fluor behandeling gedaan. Ikzelf had een beetje tandsteen wat ik graag meteen verwijderd wilde hebben. Hier was geen tijd voor. Mijn officiële afspraak stond om 15.05 en we stonden om 15 uur al buiten.
Gelukkig deze keer geen bijzonderheden
Ik kwam voor periodieke controle. De tandarts blaasde alleen mijn tanden droog en ging met een spiegeltje kijken. Halve minuut later was ik klaar. Vond het heel raar dat er niet met een haakje tussen mijn tanden werd gevoeld voor eventuele gaatjes. Dit overviel mij en toen ik buiten was dacht ik.....wat was dit nou. Ik wil ook niet meer naar deze tandarts toe. Vind het ook erg vervelend dat ik elke x een andere tandarts krijg.
Goed, rustig en netjes en geduldig.
Het voelt goed en vertrouwd
Geen persoonlijke aandacht.
Prima tandartsenprakijk
Afspraak voor ontstoken kies; volle praktijk/ geen ruimte voor behandeling. Kreeg kuur mee en pijnstilling. Pas over 3 weken afspraak voor wortelkanaalbehandeling kunnen maken!!! Na 3 dagen kuur en klachten, opnieuw gebeld; praktijk is zonder afwezigheids-melding telefonisch niet bereikbaar!! Ben er naar toe gereden; assistente was alleen aanwezig. Er is 1,5 week geen tandarts in de praktijk aanwezig, ivm tekort en vakantie!! Via spoedpost afspraak kunnen maken voor behandeling diezelfde dag...!!
Ik ben halverwege mijn behandeling, maar tot nu toe ben ik tevreden. Ik vindt het alleen jammer dat ik nu al de 3e tandarts heb en steeds weer alles moet vertellen.
Ik ben prima geholpen.
Hele goede adviezen, top behandeld door hele vriendelijke mensen.
Wilhelminastraat 22 a
7462 CG Rijssen
Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Rijssen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 100 meter afstand. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialismen binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.