Als ik bel voor een afspraak dat ik alleen op die dagen kan dan kijken ze verder
Ik kom al jaren bij deze tandartspraktijk, en word altijd snel geholpen. Ook word er waar nodig uitleg gegeven.
Zeer goed behandeld Vriendelijke tandarts.
Eigen tandarts is weg er is nieuwe voor gekomen en zag voor het eerst en moest mijn kies vullen ging nu zo goed.
Ik belde de tandarts voor een vulling die was afgebroken, Pas na anderhalve week was er een mogelijkheid voor een afspraak, omdat de tandarts part- time werkt. Tijdens de behandeling wilde ze alleen het afgebroken gedeelte vervangen terwijl het een amalgaanvulling betrof van minstens 30 jaar oud. Op mijn vraag of het niet mogelijk was om de gehele vulling te vervangen voor een witte vulling om meer afbraak te voorkomen werd hierin toegestemd. Jammer....... ik had het prettig gevonden als de tandarts zelf met dit voorstel was gekomen. Vervolgens wel een goede behandeling gehad.
Zo ook deze keer. Wel een klein aandachtspuntje. Er is een nieuwe behandelstoel, die in mijn geval erg achterover hing waardoor ik een niet prettig gevoel had. Stijve nek en gevoel dat bloed naar hoofd ging.
Uitstekende tandarts, vriendelijk en behulpzaam.
Gemoedelijk
Bij 1 voortand een stukje afgebroken bij de andere een groter stuk. Eerst ruim 4 weken wachten voordat het gerepareerd kon worden. E.e.a was razendsnel gerepareerd en met 15 min stond ik weer buiten. Groot was de verrassing dat er een factuur kwam van maar liefst 150 euro. Kwartiertje werk en 20 euro materiaal dan is dus wel een uurloon ruim 500 euro. Zelfs mijn advocaat heeft niet zo'n uurloon.
goede uitleg , iemand die zijn vak goed kent,
Ik ben er hier tevreden over hoe ik hier word behandeld.
Erg te vreden
Voor een controle naar samenwerkende tandartsen geweest. Fijne ervaring en alles wordt goed uitgelegd alvorens er wordt behandeld
Ze luistert goed vriendelijk
Ik ben erg tevreden over deze tandarts praktijk. Wordt altijd goed geholpen. Contact is heel persoonlijk. Tandarts legt goed uit wat hij gaat doen.
Zeer vakkundig en vriendelijk personeel
Ondanks dat ik ruim 50 jaar ben, zie ik altijd nog tegen een tandartsbezoek op, maar dat bleek afgelopen week onnodig!
voldoende tijd en aandacht voor de patienten. ook voor corona voldoende voorzorg zo lijkt het.
ik ben laat nu na checken bij andere tandartsen of ik idd 3 kiezen moet laten trekken, dit werd even door mevr, de tandarst beslist dat het beter was, ik laat hier bij andere tandartsen even na chekken, fijn dat het even voor je beslist word dat je een plaatje in je mond krijgt waar wil je die in godsnaam aan vast maken, ik heb eerder een plaatje boven gehad en dat moet om de kiezen, vandaar ik het na laat checken
Ik vind het iedere keer weer een ramp.
laatste controle van tijdelijke tandarts vond ik heel summier en vluchtig, de laatste grotere behandeling van Frank Pelz vond ik wel goed alhoewel ik wel de indruk krijg dat er zoveel mogelijk gedaan moet worden in zo weinig mogelijk tijd dus over het algemeen krijg ik soms de indruk dat het kunnen factureren van bedragen meer in het oog staat dan het welzijn van de patient. de aandacht voor patient vanuit de tandarts voelt niet altijd even prettig, de tandarts doet even vluchtig een controle voor mijn gevoel en is dan weg en laat de rest over aan assistente. verder verloop van personeel is niet prettig en muziek in wachtruimte is niet wenselijk.
Prima contact goed geholpen
Wilhelminastraat 22 a
7462 CG Rijssen
Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Rijssen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 100 meter afstand. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialismen binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.