behandeling was uitstekend niets op aan te merken geklachten
super gelopen in alle aspekten
Ik kan mij geen beter tandarts-team voorstellen
De tandarts is super vriendelijk. Het nemen van de temperatuur vind ik alleen een inbreuk op mijn privacy.
Het probleem dat ik had met mijn spalkje is goed opgelost.
Mevrouw Bijlsma is de topper van de praktijk. Ook Ella is super attent en vriendelijk.
Het was een controle waarbij ik werd voorgelicht t.a.v. een komende behandeling. De uitleg was uitstekend.
belachelijk dat je zo lang moet wachten. Ik had last van mijn verstandskies. Blijkt het dat er ook al een ontsteking onder zit en dan wordt er gezegd moet je maar paracetamol eten
Er heerst een ontspannen sfeer. Het deed me goed om te merken hoe de tandarts en de tandartsassistente omgingen met mijn dochter die voor het eerst alleen in de tandarts stoel ging liggen. Ook het overleg met de receptioniste is fijn.
Wordt altijd vriendelijk ontvangen. Ook geven ze duidelijke uitleg over de behandeling.
Ik ben goed geholpen.
helder en rustig uitgelegd hoe het er uit zag. had wat problemen met mijn kaak. Werd uitgebreid de tijd voor genomen om uit te leggen hoe en wat. Niet alleen de nodige informatie maar ook alles er omheen werd duidelijk uitgelegd. Top!
Komt altijd met de duurste behandeling aan.
Prettig
Prima tandarts. Alle communicatie is duidelijk. Ik ben zeer tevreden. Het enige 'minpuntje' dat ik zou willen toevoegen is dat ik dhr Pelz soms moeilijk kan verstaan. Zeker de laatste keer toen hij een mondkapje droeg. Hij praat vrij snel en zacht. Maar goed, zoals gezegd, verder ben ik zeer tevreden.
De tandarts legt alles heel goed uit aan mijn dochter (4 jaar), neemt er echt de tijd voor en zorgt er voor dat ze niet bang hoeft te zijn.
Meelevend zorgzaam meedenkende mensen die je een goed advies geven.
Je wordt vriendelijk ontvangen en goed en deskundig geholpen. Ik ben dik tevreden!
Deskundig en vriendelijk.
Alle aandacht & met veel zorg geholpen
Het was een prima controle, er werd goed de tijd voor genomen ook. Fijn! De behandeling bij de mondhygiëniste was ook prima, ook daar vakkundig geholpen. Er werd de tijd voor genomen om adviezen te geven.
hele gezin voor controle prima verlopen
Een positieve en open benadering bij binnenkomst. Ik was met mijn 2 zonen en moest dit keer voor ieder 2 vragen formulieren invullen. 1 voor gezondheid en 1 voor corona. Dat was wat veel van het goede. De tandarts assistent kwam ons ophalen en in de behandelkamer hing een goede sfeer, deze controle voor ons alle 3 ging snel en makkelijk. De kinderen kregen een tandenbescherming op de tanden maar mochten voorgaande keren altijd kiezen, nu helaas niet. Vragen werden goed beantwoord en zo konden wij het pand verlaten met een positieve ervaring. Zelf zou ik het wel fijn vinden om soms iets meer tijd te hebben om duidelijke antwoorden te krijgen omtrent eventuele orthodontie. Verder geen op/aanmerkingen en tot de volgende keer.
Slechte communicatie door dat de tandarts slecht Nederlands praat! Respectloos naar zijn medewerkers en cliënten.
personeel is erg vriendelijk en tandartsen zijn professioneel.
Wilhelminastraat 22 a
7462 CG Rijssen
Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Rijssen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 100 meter afstand. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialismen binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.