Tandarts Bijlsma is een heel deskundige, rustige en sympathieke persoonlijkheid. Alles gaat professioneel in deze praktijk!
Naar mijn idee is de tandarts erg deskundig en vriendelijk. Dat geldt ook voor de assistente en overig personeel
prettige rustige behandeling. Fijne tandarts
Oplossingen voor tandheelkundige behandelingen als technische oplossingen wordt uitvoerig besproken. De nazorg is zeer goed.
Ik ben heel positief
Ik was beetje angstig, maar ze stelden mij gerust. Verdovingszalf voordat de spuit met verdoving erin ging, was zeer prettig. Al met al viel het allemaal wel mee.
Zonder meer professionele zorg. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat.
sinds mevr. Bijlsma ons als gezin behandelt hebben we alleen maar prettige ervaringen. Ze geeft duidelijk uitleg en neemt echt de tijd voor de kinderen. Deze gaan met plezier naar de tandarts, want ze weten al dat ze mogen meekijken en "helpen" Tevens het ontvangst bij de balie alsmede de assistente is altijd even plezierig.
fijne klantvriendelijke, gemoedelijke praktijk
goede cotrole en advies voor de tanden.
Klantvriendelijk,professioneel,snel schakelend,ga zo door!
Goede ontvangst, deskundigheid en vriendelijk personeel. Geruststellend allemaal.
Ik ben heel blij met mevr Bijlsma, zeer geduldig, lief enz. Anders was ik nooit meer naar de tandarts gegaan.
Contact is goed. Duidelijk naar de kinderen toe
Er word goed en duidelijk uitgelegd wat er gebeurt tijden de controle! Kinderenworden goed op hun gemak gesteld. Rustig en geduldig.
Door de corona maatregelen was het een beetje passen en meten bij binnenkomst maar verder goed georganiseerd. Iedereen was nog steeds vrolijk en verwelkomend in de praktijk. Binnen de behandelkamer de juiste maatregelen en goed geholpen.
Prima ontvangst,duidelijk wat er gaat gebeuren met de behandeling
Ondanks deze crisis werd ik fantastisch geholpen!!
Door de goede uitleg van de tandarts weet ik precies wat er gaat gebeuren en ben ik minder bang
Zowel tandarts, assistentes en receptionistes zijn vriendelijk, bekwaam en meedenkend
Ik heb angst voor de tandarts maar deze werd weggenomen door de tandarts door haar rust en zelfvertrouwen. Ik kwam heel verbaasd en opgelucht uit de stoel. TOP! Ik wil deze tandarts als mijn vaste behandelaar. Mevrouw Bijlsma
Zie hierboven
Snel en effectief geholpen ondanks de corona crisis
Het enige wat ik jammer vind, is dat ik niks gekregen heb tegen ontsteking. Ik heb aangegeven heel erg ontstekingsgevoelig te zijn. Ze zin 45 min bezig geweest met het trekken van de kies, die zat goed vast. ( wist dat het lastig werd, heb het eerder zo gehad. Naar ZH is nu ook geen optie) Ik heb veel last gehad, wat nu iets afzakt. Vieze smaak en veel zeer.
Wilhelminastraat 22 a
7462 CG Rijssen
Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Rijssen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 100 meter afstand. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialismen binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.