Altijd vriendelijk en duidelijke uitleg
Ik ben ingerold nav een slaap onderzoek. Ben terecht bij een geweldige arts waar goed ben behandeld.
Prettig geholpen
Goed en op tijd geholpen. Geen slechte ervaringen
Prettig bezoek!
Na ongeval waarbij 5 tanden afgebroken waren ,direct hulp verleend!
Heel vriendelijk en snel behandeld
Het process van afspraak tot de deur uit is zeer spoedig en efficiënt. Echter was het lastig om duidelijk te communiceren met de tandarts door de taalbarriere.
Mijn behandelaar W. van Dalen is secuur en heeft een uitstekend inzicht in de komende behandeling. De voorbereiding voor het plaatsen van implantaten werd duidelijk gecommuniceerd. Inmiddels zijn de implantaten geplaatst en ik ben meer dan tevreden. Er zijn inmiddels twee consulten geweest en er zijn geen complicaties. Het vertrouwen is alleen maar gegroeid.
Op tijd aan de beurt en deskundig geholpen!
Professionele mensen die hun vak verstaan. Ze luisteren naar je en nemen de tijd voor je. Hierdoor heb je het vertrouwen dat het goed komt :)
Goed geholpen , netjes en hygiënisch en vriendelijk
Ik kreeg goede antwoorden op mijn vragen.
Allemaal zijn het toppers. En ze leggen alles heel goed uit. Ben erg tevrede
Prettig in omgang en met de cobtrole
Ok
Als altijd weer goed geholpen.
Wij zijn sinds 1982 patiënt bij deze praktijk en zijn altijd tevreden geweest. Na het vertrek van de heer Mosk zal er opnieuw vertrouwen komen in de vervangende tandarts. Daar gaan we in ieder geval wel vanuit. M.vr.gr. Fam. Slingerland Malmö 32 3124 KG Schiedam
Snel en vriendelijk geholpen, goed ingespeeld op de evt pijn en ‘angst’. Fijn dat er ook nog even tijd was voor een praatje en een grapje.
x
Lieve medewerksters Stellen je erg op je gemak en zijn zeer geduldig.
Super goed ...
Zie boven.
Karel Doormanweg 9
3115 JD Schiedam
Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.