Ondanks overgang naar nieuwe tandarts tevreden.
Leggen alles goed uit
zie boven
Ervaren en kundige specialisten die rekening met de klant houden. Je krijgt netjes een afspraken kaart mee met de volgende datum. Daarnaast krijg je per sms een reminder.
Ik heb mijn laatste ervaring bij deze tandarts als zeer slecht ervaren kwam met pijn aan een kies zei ja bij een verdoving omdat ik dacht dat de tandarts mij na het nemen van een foto zou gaan boren maar ze heeft mij 3 verdovingen gegeven voor slechts 15 sec schoonmaken van de kies waarna ik de mededeling kreeg om een volgende afspraak te maken dit gaat mij echt te ver ik ga bij deze dan ook niet betalen voor mijn behandeling van die dag
Inmiddels maak ik > 15 gebruik van de dienstverlening van Samenwerkende Tandartsen Schiedam tot opheffen naar tevredenheid. Laatste consult was niet transparant. Dat er een bedrag wordt gerekend onder de noemer 'poets advies/per 5 min' vind ik al apart, maar dat het ook niet wordt aangekondigd en bovendien bestaat uit 2 maal het foutieve raggertje aanbrengen en dit 1x maal op en neer bewegen is weinig klantgericht. Als ik een auto laat maken in een garage worden kosten ook vooraf kenbaar gemaakt. Ik begrijp de businesscase vanuit verzekeraars en businessmodel tandartsen, echter dienstverlening moet wel transparant worden verwittigd aan de klant.
Deskundig werk door vriendelijke empathische tandarts
ik vind de mensen aardig en ze leggen goed uit wat ze gaan doen alleen als je een klacht heb vind ik dat ze er niet beter naar moeten kijken en iets meer hun tijd nemen. ik had last van een kies en ze zij ik zie niks maar mischien konden ze een foto maken om het zeker te wetten.
Wel pijnlijk, maar tevreden tot nu toe.
Bij de mondhygiënist een uitgebreide behandeling gehad.
Was een eerste kennismaking met de slaapapneu specialist. Rustige voorlichting en behandeling. Heel fijn!
Goede uitleg en geduldig
Altijd vriendelijke dames en ze staan open voor alle vragen.
Prettig behandeld, duidelijke uitleg over wat ze gaat doen en met aandacht uitleg gegeven over de voortgang. Ik voelde me erg op mijn gemak en dat is wel bijzonder in een tandartsstoel :-)
Iedereen is buitengewoon vriendelijk en stelt je op je gemak. De behandeling is snel, grondig en zorgvuldig en voelt verfijnd. Wanneer je in een kwetsbare positie bent is het prettig om op deze manier te worden behandeld.
Zie boven
goede uitleg, vriendelijk behandeld,
"Mijn" tandarts Mosk is helaas met pensioen. Ik heb in oktober afspraak met een voor mij nieuwe tandarts. Ik ben beniewd.
Ze zijn altijd vriendelijk en duidelijk over wat er gaat gebeuren .
Zie eerste antwoord.
Vriendelijk, kundig behandeld. Zowel bij de tandarts als bij de mond hygiëniste .
Halfjaarlijkse controle en anderhalf uur bij tandarts geweest. Waarvan 3 minuten bij de tandarts zelf… Verder moesten er foto’s gemaakt worden: dit werd niet overlegd of gevraagd. Op mijn vraag waarom werd er geantwoord dat “ het al 2 jaar geleden was…” We hadden 2 afspraken achter elkaar gepland, moesten toch enige tijd in wachtkamer wachten tot tandarts beschikbaar was. Heb nog niet het voordeel mogen ervaren van de verschillende personen die de behandeling geven!
Goed geholpen dat is heel belangrijk als je toch een lichte frees heb
Heel goed, je word rustig te woord gestaan en zijn niet gehaast.dit zorgt er voor dat je zelf onthaast. Daarnaast is er naar mijn idee veel expertise
Uitstekend en accuraat
Karel Doormanweg 9
3115 JD Schiedam
Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.