Ik kom alleen bij Wendy voor mijn MRA. Zijn erg snelle en prettige bezoekjes.
Zie boven
Duidelijk vlot geholpen. Lijkt mij kundig de tandarts
Ik ben geholpen door een assistent die heel grof was en slecht behandeld. Heel veel pijn gehad. Heb doorgeven aan mijn tandarts. Ga nooit meer bij haar. Heb nog steeds pijn aan mijn tandvlees. Dus zeer slecht
Netjes ontvangen en er werd goed aandacht besteedt aan hetgeen waar we voor kwamen. Geen gehaast snel afhandelen maar ruim de tijd genomen ook om nog vragen te stellen
Ik heb een slaapapneubeugel gekregen. Ik slaap weer goed. De beugel past goed. Doet zijn werk. De bezoeken zijn snel en vlot verlopen
Vriendelijke tandartsen en mondhygiënisten. Deskundig, werken volgens afgesproken tijden. Ruime schone wachtruimte
Aardig, geruststellend, duidelijk. Goede uitleg bij behandeling en geeft, indien mogelijk, keuze vrijheid.
Y F jhh
Last Friday I had a phone call at 8:00 am that my root canal treatment had to be canceled because of the system was crashed. I took a vacation day from work to be prepared for this treatment. I was very disappointed. And it was second time that systems was crushed within 2-3 months. I believe the dentists and the all the staff are good but not the system
Vriendelijk, professioneel en helder
Prettige service/behandeling
uitstekend !!
uitstekend in alle opzichten,
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen de tijd en zijn bereid om je dingen uit te leggen. De behandeling zelf is netjes uitgevoerd en er wordt met je meegedacht over behandelmogelijkheden.
Ik moest komen voor controle. Tevens ook bij mondhygiënist geweest.
duidelijke uitleg en mogelijkheden voor de behandeling
Goede ervaring en voorlichting
Mijn ervaring derhalve is dat ik nu na 1.5 week nog ontstekingen heb in wang en tandvlees. Mijn advies is dan ook naar jullie toe; of vaker de handen te wassen of bij iedere patient schone handschoentjes aan te trekken.
Een verwijzing van de tandarts is besproken en een offerte is aangeboden.
Ik had een afspraak omdat er een stukje van mijn kies is afgebroken. Het viel mij tegen dat er alleen een foto is genomen, en dat voor de foto al werd aangegeven dat voor de reparatie een nieuwe afspraak gepland moest worden. Dan ga je speciaal eerder weg van je werk alleen voor de foto. Vervolgens kon ik geen nieuwe afspraak maken omdat er niemand meer aanwezig was bij de balie. Dit werd mij door de tandarts medegedeeld nadat ik al even had zitten wachten. Kortom ik ben beter gewend bij jullie.
Ik ben erg blij met deze uitstekende praktijk. De modernste technieken en heel fijn personeel.
Ervaring is prima
Ik kom voor de controle van een snurkbeugel. Altijd goede gesprekken, voldoende aandacht en tijd en meedenken.
Karel Doormanweg 9
3115 JD Schiedam
Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.