Snelle service en goede uitleg door de tandarts zelf. Een uitstekende ervaring dus.
Tandarts dijs is goede en geduldige tandarts, ze neemt de tijd en haar vullingen zijn echt mooi.
Mijn tand was een stukje afgebroken ik belde in de ochtend werd dezelfde dag in de avond geholpen. Top
Na vier dagen met verschrikkelijke kiespijn heb ik op maandagochtend om zeven uur gebeld en mocht om half vier op spreekuur komen. De kies was niet meer te redden maar toen deze was verwijderd was ik bijna geheel pijn vrij. Een enorme opluchting!!! Er is zeer vakkundig gehandeld. Nogmaals enorm bedankt.
Schoon, uitermate vriendelijk, zeer kundig, goede uitleg over eventuele behandeling en financiën , acceptabele wachttijden
De mondhygiëniste is zeer duidelijk wat ze gaat doen en waarom en heeft een goede behandeling gegeven. Blijkt dat de vorige mondhygiëniste het toch minder deed.
Uitstekende behandeling, vriendelijk, begripvol en professioneel.
Ik zit al sinds 96 bij Mosk , toen BK laan, en ben altijd tevreden geweest. Natuurlijk zou t lekker zijn als het gaatje wat ik nu heb in de kies morgen behandeld zou kunnen worden ipv 22 augustus maar dat zou luxe zijn en ik begrijp ook dat het druk is. Ik ben blij dat ik bij zo'n fijne tandartsenpraktijk zit! mvg Joris
Nieuwe tandarts, 1e kennismaking.
Prettige en goed
Wacht op een offerte!
Ik ben goed behandeld
We worden hier altijd goed en vriendelijk geholpen.
Wordt vriendelijk en vakkundig behandeld top
Rekening:02178219820071 Kies op implantaat zeer los. Waarom op rekening R77 moeizaam verwijderen van oude kroon? Extra kosten rekenen vind ikniet corrrect. Wel fijn snel geholpen.
Geweldig geholpen.
Zie boven
Nadat onze vaste tandarts gestopt is was dit onze eerste ontmoeting met dit “team”. het ontvangst en behandeling is heel fijn. Ook de veranderingen zijn mij uitgelegd en ben daar nu zelf ook een voorstander van. Tot de volgende afspraak !
Geholpen door Christopher Legt alles goed uit, ik ben zeer tevreden over deze tandarts.
Als ik op consult kom netjes vragen hoe het is, en of ik nog klachten heb. En als het zeer doet, even aan geven dan kan ik het verdoven.
Prima uitleg over behandeling en vervolg behandeling.
Klantvriendelijk, helder en op tijd.
Altijd snel een afspraak, desnoods bij een andere tandarts. Altijd tevreden over de behandeling. Er hangt een prettige sfeer.
Prima tandarts(en), vriendelijk, kundig en je hoeft zelden te wachten
Prima behandeld, vriendelijk en vakkundig !
Karel Doormanweg 9
3115 JD Schiedam
Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.