goed geholpen
65 jaar en nooit te oud om iets te leren over tanden poetsen. Na drie behandelingen door de mondhygiëniste geen vervolgbehandeling meer nodig.
Ik had een probleempje. Er was een kroon losgekomen van een stiftje in een kies, welke verticaal gebroken is. Daar moet nog eens een grotere reparatie voor komen (implantaat), dat weet ik al, maar dat wordt nog even sparen want dat is nogal prijzig (totaal ca. €2.500,-) . Ik kon de volgende dag al komen, bij Mosk mijn praktijk. Ofschoon de tandarts aangaf dat ze het zelf ook wel enigszins spannend vond om te wroeten in deze tamelijk instabiele fundering en de tussen 2 andere kiezen opgesloten kroon, ging ze er met voortvarendheid mee aan de slag. Het lukte haar de kroon in zijn geheel zonder verdere beschadigingen aan naastliggende kiezen te verwijderen. Daarna paste ze de kroon iets aan en nog even goed schoonmaken in het lab. Vervolgens plaatste ze de kroon met 2-componenten cement weer in mijn gebit. Ze gaf aan dat dit alles niet haar gebruikelijke aanpak was en veel liever direct iets volledig stabiels maakt, het is immers maar een noodconstructie die 'een garantie heeft tot de deur', maar dat ze het in dit geval belangrijker vond was dat ik geholpen was en weer snel een (tijdleijk) functioneel gebit heb. Ik vond haar eerlijkheid en openheid zeer prettig. Dan weet je als client/patiënt waar je aan toe bent. Niet erom heen draaien, gewoon zeggen wat het wel is maar vooral ook wat het niet is. Ik waardeer dat heel erg.
Veel aandacht, heel goed geholpen!
Ik heb eenberg goede ervaring met de praktijk echter vind ik de prijzen echt bizar zeker die van de mondhygiënist is echt buitensporig hoog
Rustige en vriendelijke mensen.
Nvt
Heel prettig en ontspannen maar wel professioneel!
nvt
Voor het eerst een nieuwe tandarts, deze jonge vrouw komt zeer sympathiek en kundig over. Voel me er prettig bij
Vriendelijk, hoefde niet lang te wachten. Mooie praktijk,
Hele goede ervaring
Ze heeft de tijd genomen om mij alles uit te leggen ook tijdens de behandeling. Ook de assistent stelde mij gerust. Pijnloze behandeling nazorg ook duidelijk. Mocht ik in de toekomst wederom een behandeling nodig hebben dan ga ik met een gerust hart.
Ik ben ontzettend lief en kundig geholpen!
Ben zeer tevreden over de diensten van mijn tandarts en esthetisch tandarts. Snel geholpen, zeer professioneel en flexibel.
Ben al pt sinds 1988. Ben uiteraard altijd erg tevreden geweest over praktijk Mosk. Anders was ik niet zo lang patiënt. Vind het ook jammer dat dit overgegaan is naar groter concern. Merkt de verandering qua tandartsen. Hetgeen ik betreur en reden zou kunnen zijn om andere tandarts te zoeken. Wil graag een ervaren tandarts en niet steeds wisselingen met nieuwe jonge tandartsen. Kom al tijd bij mondhygiënist en ben zeer tevreden over haar. Vanaf nu hoef ik niet meer en ga over naar preventie. Zij heeft haar werk samen met mij prima uitgevoerd. Kortom over haar niets anders dan lof. Een zeer deskundige en medelevende professional. Voor mij dus momentje om te kijken wat ik ga doen.
Toen ik belde met klachten kon ik dezelfde dag nog terecht. Ik werd vervolgens zeer vriendelijk en deskundig geholpen.
Wij ervaren als gezin bezoek bij de tandarts als fijn.
Was bang om terug te komen ,naar verschillende artsen te hebben gesproken,ieder een andere mening,ben nu heel tevreden met. Mijn eigen tandarts,zij heeft me alles goed uitgelegd gaat er nu met minder angst naartoe.
Nvt
De behandeling en service was weer uitstekend, echter ons behandelende tandarts was ziek. Beetje jammer maar zeker te begrijpen in deze tijden.
Geen wachttijd. Zeer vriendelijke tandarts en personeel. Alles wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren, de stand van zaken en (voor zover mogelijk) wat er gaat volgen.
Ik heb goede ervaringen bij de samenwerkende tandartsen.
wel wat lang moeten wachten tot ik geholpen werd.
Karel Doormanweg 9
3115 JD Schiedam
Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.