Prima behandeling
Snel, veilig en vakkundig
Ik heb tandartsangst en daar word goed mee omgegaan.
Altijd vriendelijk behandeld, daar kun je je echt altijd op je gemak voelen. En ook de baliemedewerkster is altijd zéér vriendelijk
Ontvangst aan de receptie vriendelijk en voorkomend. Behandelend zorgmedewerkster nam alle tijd, zowel voor de behandeling, maar zeker ook voor het beantwoorden van mijn vragen. Complimenten!
Prima geholpen
professioneel en er wordt tijd genomen voor goed overleg over de behandeling
goeie ervaring
Netjes, vriendelijk en begrip vol
Ik vind het belangrijk om de wachttijd (wachtkamer) zo klein mogelijk te houden. Niet alleen in Corona tijd.
Fijne praktijk
Tandarts, assistente, mondhygiėniste; allen geven blijk tijd te nemen om aandachtig te luisteren naar wat je aangeeft.
afspraak maken is makkelijk - je krijgt reminder email een paar dagen van te voren met instructies ivm covid-regels. verder verloopt alles vloeiend zonder wachttijden etc - dus al met al prima!
Nvt
Maandagmiddag voor controle geweest, tandsteen weggehaald, gaatje ontdekt, afspraak voor gaatje dinsdagmorgen, perfect gedaan, geen pijn gehad !
afspraak exact op tijd aardige mensen behandeling zoals het naar mijn idee behoort te zijn
Bij deze tandarts goede ervaring, en de assistente ook, zijn rustig en dat geeft rust voor iemand die nare ervaringen heeft bij tandarts.
Tandarts van den Ouden keek goed en behandelde zorgvuldig. Preventieassistentie idem.
Hele fijne mondhygiënist. Geeft duidelijk uit lkeg en resultaat is top!
Ardig en professionale tandartsen
Tandarts begrijpt dat er zenuwen kunnen zijn bij de klanten
Goede ervaring
We hadden een hele lange tijd steeds dezelfde tandarts. De afgelopen keren helaas geen vast persoon meer. Daarnaast merken we ook dat tandartsen verschillende meningen hebben wat wel goed of niet goed voor onze tanden is. Erg verwarrend maar ook vervelend.
Prima!
Molenstraat 19
3291 EE Strijen
Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.