Fijne mensen, goede openingstijden
Goed geholpen positieve ervaring voor iemand die niet graag naar de tandarts gaat ;-)
Super lief personeel, hele professionele tandarts, ik ben helemaal tevreden!
Kundig, vriendelijk, prettige praktijk
Aardig ondersteunend personeel, efficiënt proces en hygiënische praktijk
Top tandarts met veel ervaring... en humor.
Prima ontvangst en goed advies!
Ondanks de maatregelen, is de service net zo goed; zijn alle medewerkers even attent en vriendelijk. Chapeau.
Al jaren onze tandarts, vertrouwd en deskundig.
Fijne tandarts die je gerust steld
Niet op aan te merken.
met die corona een beetje omslachtig maar wel goed
Deskundige en klantvriendelijke benadering en behandeling. Strikt Coron protocol gehanteerd. Top,
Ik ben voor het eerst in de praktijk geweest en voelde me zeer op mijn gemak. Goede hygiene maatregelen, gewoon aandacht en tijd nemen voor vragen van de patient en de beantwoording daarvan. Geeft mij veel vertrouwen voor de komende behandelingen en aanmeten van een nieuwe klick-protese.
Mooi prothese ,fijne implantaten en geen centje pijn gevoeld !? Niet om je druk over te maken !
Iedereen is heel vriendelijk, en ze begrijpen hoe iemand zich voelt. Je hoeft gelukkig niet lang te wachten, voor je aan de beurt bent. De tandarts heeft mijn tanden bekeken, de assistent heeft tandsteen verwijderd. Prima
nvt
Altijd vriendelijk personeel. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd.
Zie bovenstaand
prima en deskundig geholpen,
Neemt tijd om naar eventuele klachten te luisteren . praktijk prima ingericht. keurig op tijd.
Zeer kundige tandarts
Wij zijn al klant vanaf het begin ongeveer al 40 jaar, dat zegt al genoeg.
Snel en efficiënt
Mondhygiëniste neemt de tijd voor je en heeft alle aandacht.
Bredaseweg 400
5037 LH Tilburg
Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.