Deze tandarts verstaat zijn vak en heeft oog voor de patiënt.
Personeel vriendelijk ,geeft goed instructies, Je weet waar je aan toe bent,en ben tevreden met de behandeling.
Heel fijne mensen
Klantvriendelijk en deskundig
Je voelt je bij deze tandartspraktijk op je gemak. Goede dienstverlening van zowel tandarts alsmede de assistentes
Op tijd, praktijk altijd schoon. Correct en vriendelijk.
gewoon 100% goed.
zeer adequate en zorgzame, zorgvuldige behandeling
professionele praktijk, houden zich aan de huidige regels,klantvriendelijk een aanrader voor wie om zijn gebitsverzorging geeft
Ben al 40 jaar klant bij deze tandarts, dit zegt genoeg!
Prima, vriendelijk en goed resultaat
Vriendelijk personeel, er wordt naar je geluisterd, stellen je gerust, geven je het gevoel alle tijd voor je te hebben.
Fijne praktijk
Altijd vriendelijk praatje, alles volgens de huidige regels super lieve mensen
Wij zijn zeer tevreden over de afgelopen controle
Kan niet beter
Er is altijd oog voor mijn toch wel enigszins aanwezige angst voor de tandarts. Tandarts straalt rust uit en geeft mij een veilig gevoel.
Men was heel erg alert I.vm. Het Corona virus
OKI
Correct, netjes, duidelijk.
Er hangt een prettige sfeer, zowel de tandarts als assistente zijn erg vriendelijk voor de kinderen. Zij voelen zich daarom op hun gemak bij de tandarts.
Wij zijn zeer tevreden over de tandartspraktijk. Altijd correct geholpen, zeer vriendelijke en kundige tandarts, en personeel.
Goed geholpen, duidelijke uitleg, vriendelijke en kundige mensen.
Altijd goede ervaring. Goede hulp, vriendelijk, goede tekst en uitleg.
Ff wat gedoe. Met een vies drankje etc. Maar geweldig.
Bredaseweg 400
5037 LH Tilburg
Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.