Zie boven.
Volgens verwachting behandeld
super aandacht, zeer goede behandeling
Voldoet aan verwachting en dienstverlening wordt goed uitgevoerd.
Heel goede behandeling! Verslikte me even in speeksel.
Correct en op tijd geholpen, ook volgens Coronaregels.
Goede ontvangst, met corona gerelateerde veiligheidsmaatregelen
Ik word er altijd vriendelijk ontvangen en kan er meestal snel terecht bij pijnklachten. Praktijk ziet er altijd schoon en verzorgd uit. Vee vertrouwen in de tandarts.
Wij voelden ons op ons gemak.
Zie bovenstaande
altijd met schrik er naar toe, maar het valt altijd mee (afkloppen)
Gewoon een fijne tandarts
Word er altijd goed geholpen ,er word geluisterd naar mijn wensen en kan er ook altijd snel terecht
Zie boven
Geen
Vriendelijk en vlot. Zowel de tandarts als de assistentes. Mijn zoon is erg gespannen en bang als hij bij de tandarts is. Waarschijnlijk door een nare ervaring die hij bij de tandarts had toen hij vier jaar was. Het zou fijn zijn als hier wat meer aandacht voor is. Bijvoorbeeld even uitleggen wat de tandarts gaat doen alvorens mijn zoon in de stoel gaat zitten.
Goede ontvangst, duidelijke aanwijzingen, als persoon gezien
In Corona tijd, toch mogen komen. Weliswaar een spoedgeval, maar toch.
Als ik een klacht heb kan ik direct terecht!!
Deskundig en plezierig geholpen in 2 behandelingen. Moest alleen een keer terugkomen vanwege uitlopen van de tijd bij de patiënt vóór mij....
Had angst om naar tandarts gegaan, deze heb Ik besproken en hier wordt goed rekening mee gehouden
Wij vinden altijd prima om naar de tandarts te gaan. Goede service, vriendelijke mensen.
Bredaseweg 400
5037 LH Tilburg
Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.