Al jaren klant. Al jaren een prima en prettige ervaring.
ffhjhg
Zoals altijd: heel goed
Goede zorg over mijn gebit implantatie.
Duidelijke analyse. Heldere uiteenzetting over een eventueel vervolgtraject
Gewoon: erg positief!
Vriendelijk personeel, snelle professionele hulp.
Snel en vakkundig geholpen bij een probleem. De praktijk straalt een rust uit waardoor het gemakkelijker is om je te ontspannen. Goed uitleg gegeven over de behandeling en eventuele klachten nadien.
Super snel en goed geholpen
Wordt altijd vriendelijk bejegend!
Een afspraak is snel gemaakt. De ontvangst is zakelijk maar voldoende persoonlijk. De behandeling is professioneel.
Goed en kundig
Sinds begin jaren 80 klant wel een opmerking graag meer info geven over tandpasta met fluoride erin wat een afval product van de productie van aluminium en kunstmest.
Al 40 jaar patiënt dat wil wat zeggen!! HOERA VOOR DEZE PRAKTIJK.
Goed geholpen , vriendelijk personeel ', ik kwam voor klachten in mijn onderkaak , klachten aan een snijtand die eigenlijk geen klachten kon geven . Van 2x wortelkanaal behandeling en een apexresectie. . De tandarts kon geen afwijkingen vind , wat mij niet geruststelde omdat de pijn er wel was. Ben behandeld met bifosfonaten voor botontkalking , dit kan een osteonecrose veroorzaken ná een behandeling zoals die apex. Ik ben niet gerustgesteld en de vrees dat mijn onderkaak straks verdwijnt door die necrose is levensgroot. Zou graag wat verdere informatie gekregen hebben maar omdat ik 2x eigenlijk voor niets naar de praktijk gegaan ben ,durfde ik niet verder te vragen . Jammer .
Ik ben altijd blij, als ik weer buiten sta, en een goede behandeling heb gehad bij de tandarts.
altijd vriendelijk, voldoende aandacht en uitleg
Vriendelijk personeel en je wordt goed en duidelijk geholpen
Deskundige behandeling, vriendelijke instelling
Goede afspraken maken.duidelijk.zeer klant vriendelijk.Ben erg blij met met deze praktijk.
Ben al jaren onder behandeling bij tandarts Janssens en mondhygieniste Victoria. Beiden zeer vakkundig, goede uitleg, en weten precies wat mijn angst is waar ze ook rekening mee houden. Ik ben zeer tevreden over deze praktijk!
Goed behandeld. Duidelijke uitleg.
Bredaseweg 400
5037 LH Tilburg
Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.