Heb twee kiezen laten trekken en dit is heel goed gegaan. Heb van tevoren uitleg gekregen en daarna zijn ze begonnen met verdoven en het trekken van de kiezen. Deze praktijk is zeker aan te raden omdat Ze deskundig zijn en ze geven goede advies.
Zie boven
Ik had8 afspraak vergeten maar kon toch komen bij een collega.
Goede uitleg en er wordt goed naar je geluisterd. Ervaren tandartsen en assistenten.
Wordt altijd prima geholpen.
Altijd goede controle en doorsturen naar mondhygiëniste. Heb nooit problemen met mijn gebit.
Vakkundig, snel en met een gezonde lach!
Dr tandarts stelt de patiënt op z’n gemak,vraagt hoe het met je gaat,en hebt u nog geen klachten aan uw gebit.Ik heb tot op heden geen klagen gehad met al mijn tandartsen die mij behandelt hebben.
Aardige tandarts
Controle, vervolgafspraak gemaakt
Ik ben gewend van vorige praktijk dat je een afspraak hebt met tandarts en assistent. Hier wordt je in je stoel gelegd. Krijg ik het gevoel dat de tandarts even snel komt kijken tussendoor en vervolgens heb je een nieuwe afspraak nodig voor de rest (reiniging bv).
Gewoon prima
Ná ruim 40 jaar een andere tandarts bezocht te hebben, voelde het de eerste keer onverhoopt prettig.. Vriendelijk en goede uitleg.
Afspraak snel kunnen regelen. Gesprek was informatief en compleet . Ook de vervolgafspraak snel kunnen plannen
De arts doet zijn ding, zegt niet dat hij de verdere handelingen door de assistente overlaat. Laatste afspraak in 2 minuten klaar. Ben benieuwd naar de kosten die hiervoor in rekening worden gebracht. Erg onpersoonlijk. Had helaas geen andere keuze voor een endotoloog. Hoop dan ook dat het bij dit ene behandelplan blijft.
Was voor de 1e keer in deze praktijk bij mondhygieniste, bij Ayse. Hele goede ervaring, ze legde alles heel fijn uit, ik kon alles vragen. Ze stelde me op mijn gemak en heeft heel mijn angst weg genomen. De behandeling, waar ik tegen op zag is me echt voor 200% meegevallen, niets gevoeld! Zou morgen zo weer gaan als het moest. Ze is rustig en geduldig, echt heel fijn.
Vriendelijk en vakkundig, geen poespas!
Altijd professionals beschikbaar die hun vak beheersen en je goed helpen.
Goed behandeld
Controle bij Mondhygieste. Rustig en duidelijk alles uitgelegd. Tips meegekregen
Ik werd 20 min te laat geholpen
Na een aantal jaren niet meer naar de tandarts geweest te zijn toch maar weer gegaan. Geholpen door een zeer vriendelijke, vakkundige tandarts! Ik voelde me op mijn gemak
De praktijk is goed ingedeeld, netjes en zuiver. Ze zijn allemaal even vriendelijk. Zeker ook de balie/gastvrouw. De aanmeld zuil is wel onpersoonlijk.
Verder niets op aan te merken
Ben bij de praktijk terecht gekomen omdat ik mee ben gegaan met tandarts Vromans, Zou zelf niet voor deze locatie hebben gekozen. De ligging van de praktijk is voor mij ongunstig. Ik overweeg om over te stappen naar een praktijk de voor mij beter bereikbaar is
Dr Paul Janssenweg 143
5026 RH Tilburg
Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.