zeer vriendelijk
Het komt nogal eens voor dat een bestaande afspraak verzet moet worden omdat of de tandarts er niet is die dag of de mondhygieniste er niet meer werkt.
Snel geholpen, prettige mensen die de service verlenen. vanwege het feit dat ik goed poets, binnen 10 minuten weer buiten.
Netjes en vriendelijk geholpen
Positief
Leuk gesprek gehad met de assistente omdat ik even moest wachten...
Ben pas twee keer geweest bij mijn tandarts die nu met pensioen gaat. Heb nog weinig ervaring met deze tandartspraktijk
Vriendelijk en zorgzaam
Jammer dat Jeroen Vroman er mee stopt, al 35 jaar goede ervaringen.
we waren deze keer wel heel erg snel klaar met de controle? Tandarts gaf aan door verbouwingverbouwingswerkzaamheden minder gereedschap ter beschikking.
nvt
Vertrouwd en goed
Fijn weer mooie gladde tanden
Gewoon goed.
Prettige ontspannen sfeer en vertrouwen wekkende behandeling, ik vond het erg aardig om dr. Vromans nog even gezien te hebben bovendien. Ik was ooit een van zijn eerste klanten toen hij zijn praktijk in Tilburg begon.
Jarenlang bij tandarts Vromans geweest en sinds een paar jaar gaat dit via Samenwerkende tandartsen. Alles goed geregeld, georganiseerd en ze denken met je mee.
Netjes geholpen
De wachttijd is goed, vriendelijke mensen en als je vragen hebt krijg je meteen antwoord.
Goede en duidelijke uitleg.
Op een ding na perfect. Ik kreeg een foutief sms'je. Ik kreeg een oproep voor draadjes er uur galen. Deze waren in de 2e week al verwijderd. Ik belde om 16.15 uur. Er waren ... wachtenden voor mij. Na 20 min. wachten vond ik het welletjes.
Dit was de eerste ervaring en kennis making met de nieuwe tandarts. voorheen was dat Hr. Vromans, maar die gaat straks met pensioen. Mijn man en ik hadden alle twee 'n afspraak. Dat is allemaal naar tevredenheid gegaan. Alles was duidelijk uitgelegd. Ik heb nog 'n vervolg afspraak, en zie dat met vertrouwen tegemoet
Ik heb een nieuwe tandarts gekregen. Daar ben ik meteen zeer tevreden over!
Mijn tanden zijn goed en grondig gecheckt en schoongemaakt.
Er is goed gedaan wat er was afgesproken voor deze behandeling
Prima controel
Dr Paul Janssenweg 143
5026 RH Tilburg
Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.