fijne ontvangst vlotte behandeling duidelijke uitleg en heel vriendelijk personeel!!!
Goede deskundige service.
Ik ben de afgelopen maand hier voor mezelf en mijn zoontjes geweest. Mijn jongste moest een kies laten trekken en dit deden ze samen erg snel en kundig en binnen 10 minuten. Ze betrokken hem er goed bij en leidden hem af zodat t zo klaar was.
Gelukkig geen verdoving nodig voor het vullen van de twee achterste kiezen links en rechts boven in mijn mond. Ik ben bang voor spuiten.
Het was heel fijn dat Mathias mijn kies meteen kon vullen. Hij had gelukkig wat tijd over en hoefde ik geen nieuwe afspraak te maken. Heel erg bedankt!
duidelijk,vriendelijk en goed geholpen
Alles oke
Erg goed geholpen en geadviseerd. Tandarts is vriendelijk, kundig en denkt mee in mijn wensen.
Tandarts vraagt hoe het met mij gaat Vertel wat zij gaat doen. Zij gaat deskundig aan het werk vraag tussendoor nog of het gaat en doet haar werk.
Vriendelijk te woord gestaan door balie medewerkster; Geen lange wachttijd voor de controle bij de tandarts; Er was een mogelijkheid om voor2023 een afspraak te maken.
Ik heb een goede uitstekende ervaring met jullie praktijk.
De orthobehandeling was normaal goed. We zijn goed geholpen door de baliemedewerker die heeft ons erg goed geholpen en een hoop mee uitgezocht wat erg fijn was !!!
Ik ga volgende keer een andere proberen.
Goede ervaring waneer er iets was met me gebit zoals drukplekken kon ik gelijk terecht altijd vriendelijk ontvangen en ze denken ook mee met de kosten
Korte wacht tijden. Maken tijd voor een spoed geval
Goede ervaringen
Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts en Mondhyginenisten ze zijn erg professioneel en ook erg aardig en laten je altijd op je gemak voelen. Mijn kinderen zijn er ook super blij mee
Na tandarts Vromans, die met pensioen is gegaan, nu een jonge tandarts ontmoet. Goed advies gekregen. Nog geen ervaring met een daadwerkelijke behandeling.
Zeer positief. Ik had een afgebrokrn kies en kiespijn. Ik heb ook angst voor de tandarts en ben dus een lastige patient. Niet iedere tandarts weet daar mee om te gaan. Deze tandarts wist me te overtuigen , hij was erg kundig en secuur. En respecteerde mijn angst en stopte als ik een pijnscheut kreeg. Complimenten
Ze heeft mij goed geholpen en mij op mij gemak gesteld
Fijne tandarts en professioneel
goeie dienstverlening
Tandarts heeft mijn klacht totaal niet serieus genomen, in plm 3 seconden naar haar zeggen 1 mm van vulling afgeslepen en gezegd dat ik over 3 weken maar terug moet komen; kies/kaakpijn straalt inmiddels uit naar oogkas en nek. Ben 2 minuten binnen geweest? Ik merkte een grote haast bij tandarts om door te kunnen.
Online afspraak maken is een uitkomst. Blijft raar om voor 10 minuten 110 euro te moeten aftikken. Ik probeerde een online afspraak met de mondhygieniste te maken, maar kon op jullie site niets vinden.
Dr Paul Janssenweg 143
5026 RH Tilburg
Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.